vineri, 5 decembrie 2014

Propriul nostru tablou


   Napoleon Hill afirma: "Desi le intind acum mana prieteniei tuturor celor care ma asculta de la mare distanta in spatiu si timp, doresc sa-ti reamintesc ca nu trebuie sa cauti oportunitatile la mare distanta, ci in imediata ta apropiere, chiar in locul unde te afli ".

  Wattles afirma "Exista o substanta care penetreaza intreg universul".
 Iar aceasta substanta exista chiar si in mintea noastra.Cu ajutorul ei ne putem crea imaginile pe care le dorim in viitor, o noua imagine legata de sine.

    Vincent van Gongh a fost intrebat cum de isi lucreaza asa picturi frumoase, la care el a raspuns: "Imi visez picturile iar apoi imi pictez visele".

   As putea da o gramada de exemple in care toti vizionarii care au facut aceasta lume in care traim noi astazi cu toata tehnologia avansata de care dispunem, cu toate mijloacele de transport si toate aparaturile moderne de care dispunem la ora actuala, au folosit acest proces al crearii de imagini.

   Ca si toti vizionarii, ne putem picta propriul tablou al realitatii pe care o dorim in viitor. Ne impregnam mintea cu imaginea pe care o dorim punand suflet, emotii de bucurie, de fericire in care traim acest proces inainte ca el sa fie materializat.Dar ca aceasta imagine sa prinda viata trebuie vibratia unui gand, a unei dorinte foarte puternice, cu o frecventa foarte inalta a vibratiei si sustinuta ferm si cu perseverenta. Nimic nu primim in schimb fara sa dam ceva. Acel ceva este perseverenta cu care folosim acest proces de vizualizare pana il integram complet in fiinta noastra si credem cu tarie in ea ca se va materializa si abia apoi vom vedea rezultatele in propria realitate. Daca ne cuprinde indoiala si oscilam intre a vrea si a nu vrea, rezultatul nu va aparea.
   Am vazut ca orice vibratie-gand transmis in univers, receptioneaza si emite esenta aceluias gand.
Si cand vibram pe aceasta frecventa inalta, tot universul coopereaza si cauta orice mijloc pentru a le transforma in realitate.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...