luni, 22 decembrie 2014

O imbratisare in noaptea de Craciun! Esti cu adevarat dispus sa te contopesti intr-o imbratisare infinita?
  Putini oameni stiu ca imbratisarea reduce stresul, faciliteaza somnul si este un remediu miraculos psihic. Asta nu inseamna ca te uiti la ceas cat a durat imbratisarea. Ea este darul ideal care poate fi oferit in noaptea de Craciun. Intr-o imbratisare adevarata iti deschizi inima si bratele catre celalalt si il incurajezi si pe el (ea) sa faca la fel. Mintea nu mai arel loc in acest cadru, dispare odata cu tine, iar sufletul se deschide catre celalalt si te scufunzi ca intr-un bazin minunat cu apa calda a iubirii si bucuriei si intr-un bazin energizant al sentimentelor. Te relaxezi si te concentrezi asupra senzatiilor fizice. Atunci simti cum trupul se topeste incet, incet in celalalt, iar corpul tau se topeste in infinit.
   Aceasta actiune a iubirii pe care o impartasesti cu celalalt are un efect psihoterapeutic, revigorant si regenerator extraordnar. El elimina toate emotiile psihice negative acumulate de-a lungul timpului.


                                                   VA  DORESC  UN  CRACIUN  FERICIT!
                                                             O IMBRATISARE INFINITA!    

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

VALOAREA UNUI ZAMBET DE CRACIUN

Ce este un zambet si ce semnifica el?  Zambetul este acea expresie a fetei care ne face sa ne simtim bine atunci cand il primim, dar si ...