luni, 22 decembrie 2014

Darul oferit in noaptea de Craciun!


https://www.youtube.com/watch?v=84fsey67dxg

 Esti cu adevarat dispus sa te contopesti intr-o imbratisare infinita?
  Putini oameni stiu ca imbratisarea reduce stresul, faciliteaza somnul si este un remediu miraculos psihic. Asta nu inseamna ca te uiti la ceas cat a durat imbratisarea. Ea este darul ideal care poate fi oferit in noaptea de Craciun. Intr-o imbratisare adevarata iti deschizi inima si bratele catre celalalt si il incurajezi si pe el (ea) sa faca la fel. Mintea nu mai arel loc in acest cadru, dispare odata cu tine, iar sufletul se deschide catre celalalt si te scufunzi ca intr-un bazin minunat cu apa calda a iubirii si bucuriei si intr-un bazin energizant al sentimentelor. Te relaxezi si te concentrezi asupra senzatiilor fizice. Atunci simti cum trupul se topeste incet, incet in celalalt, iar corpul tau se topeste in infinit.
   Aceasta actiune a iubirii pe care o impartasesti cu celalalt are un efect psihoterapeutic, revigorant si regenerator extraordnar. El elimina toate emotiile psihice negative acumulate de-a lungul timpului.


                VA  DORESC  UN  CRACIUN  FERICIT! SARBATORI  FERICITE!
                                                 O IMBRATISARE INFINITA!    

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Banii aduc fericirea?

- Banii ne pot face fericiți?  Banii sunt doar pentru a fi folosiți. Nu-i bine să iubim banii. Ne va face dependenți de ei și vom uita ...