luni, 8 decembrie 2014

Creația deliberată.


"Datoria noastră este ca tu să devii mulțumit de ceea ce ești, de ceea ce ai - dar în același timp dornic de mai mult. Aceasta este postura favorabilă: să nu-ți fie teamă de ceea ce urmează, să fi dornic să manifești sentimente de anticipare pozitivă - fără să simți sentimente de nerabdare, neîncredere, lipsă de merit sau oricare altul care constituie o opreliște în calea împlinirii dorințelor tale - așa presupune Știința creației deliberate".
        Esther si Jerry Hicks


 Cu alte cuvinte, gândurile ne crează realitatea. De ce nu am emite gânduri deliberate despre ceea ce ne dorim în realitatea fizică? Avem libertatea absolută să ne concentrăm asupra situațiilor care ne fac să ne simțim bine, dar cel mai important este să facem diferența între gândurile pe care le-am emis și rezultatul lor în realitatea noastră.Cel mai important lucru este să emitem gânduri și sentimente care să corespundă dorințelor noastre Și când ne gândim la acest lucru vibrația gândului emite unde în Univers, iar noi recepționăm sentimente plăcute, o stare de bine și suntem ghidați spre alte gânduri care ne fac să ne simțim bine, iar Legea Atracției ne ajută să trăim situații de același fel, cu diferiți oameni sau situații sau cu  aceleași, îmbunătățite.

 Suntem liberi să creăm cu ajutorul gândurilor și imaginilor tot ce credem de cuviință, tot ce ni se potrivește pentru a ne împlini.Și când facem acest lucru, mulțumim anticipat pentru creația făcută și pe care o vom vedea în viitor. Asta nu înseamnă că stăm nerabdători gândindu-ne "ce și cum".
  Creația deliberată gata construită o predăm Universului lăsându-l să acționeze cum crede de cuviință în maniera sa perfectă. Creația deliberată reprezintă conștientizarea gândurilor care ne fac să ne simțim bine, alegerea lor intenționată și legătura care apare între gânduri, sentimente și rezultatul lor în viața noastră.

 Asta înseamnă să creăm deliberat.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...