vineri, 2 mai 2014

Starea de bine


   Cand iubim pe cineva sau chiar pe noi insine, ne simti bine. Fiinta noastra alege intotdeauna iubire, bucurie, fericire si tot ce ne face sa ne simtim bine.
    Aceasta stare de bine, de multumire, de recunostinta este raspunsul Universului, al Dumnezeului care ne da inapoi esenta lucrurilor la care ne-am gandit.
   Dar daca avem o stare de nemultumire, de neliniste, o stare de suparare, noi ne indepartam de Dumnezeu. Noi intotdeauna primim esenta lucrurilor la care ne-am gandit, conform legii Atractiei. Legea Atractiei face ca gandurile pe care le emitem sa fie mai puternice. Din cauza emotiilor negative noi nu mai putem crea, nu mai putem sa ne gandim la ce am vrea sa avem , sa fim , sa facem.
   Starea de bine apare atunci cand ne spunem o alta poveste a realitatii, asa cum vrem sa fie : mai buna, mai fericita, mai plina de iubire, cu tot ce dorim sa cuprinda si atunci se schimba si frecventa vibratiilor, din vibratii ( emotii ) negative in vibratii pozitive.
   Cele mai bune vibratii sunt dimineata la trezire, atunci ne simtim bine, energiile sunt incarcate pozitiv si putem sa fim recunoscatori pentru ce avem acum si pentru cum am vrea sa decurga ziua. Chiar daca intamplarile nu vor fi exacte, noi vom avea o stare de bine.

Să nu ratăm momentul prezent!

    Altfel spus, unii oameni sunt înebuniți după lucruri materiale, vor cu orice preț să aibă cutare obiect, cutare lucru, aleargă după...