vineri, 2 mai 2014

Starea de bine atunci când ne simțim bine.


Când iubim pe cineva sau chiar pe noi înșine, ne simțim bine. Ființa noastră alege întotdeauna iubire, bucurie, fericire și tot ce ne face să ne simțim bine. Această stare de bine, de mulțumire, de recunoștință este raspunsul Universului, al Dumnezeului care ne dă înapoi esența lucrurilor la care ne-am gândit. Dar dacă avem o stare de nemulțumire, de neliniște, o stare de supărare, noi ne îndepărtăm de Dumnezeu. Noi întotdeauna primim esența lucrurilor la care ne-am gândit, conform legii Atracției. Legea Atracției face ca gândurile pe care le emitem să fie mai puternice. Din cauza emoțiilor negative noi nu mai putem crea, nu mai putem să ne gândim la ce am vrea sa avem , sa fim , să facem.

Starea de bine apare atunci când ne spunem o altă poveste a realității, așa cum vrem să fie : mai bună, mai fericită, mai plină de iubire, cu tot ce dorim să cuprindă și atunci se schimbă și frecvența vibrațiilor, din vibrații ( emoții ) negative în vibrații pozitive. Cele mai bune vibrații sunt dimineața la trezire, atunci ne simtim bine, energiile sunt încărcate pozitiv și putem să fim recunoscători pentru ce avem acum și pentru cum am vrea să decurgă ziua. Chiar dacă întâmplările nu vor fi exacte, noi ne vom simți bine si o stare de spirit la cote înalte.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...