luni, 12 mai 2014

Sanatatea noastra


  " Vindecatorii holistici precum Louise Hay, Deepak Chpra, Norman Cousins si altii, au scris carti minunate despre puterea de regenerare a organismului prin focalizarea asupra ideii de sanatate".

  Autoarea Louise Hay prezinta in cartea sa recomandari pentru vindecare in functie de boala, cauze posibile si noul tipar mental si despre tipare mentale pentru fiecare organ in parte.

   Sanatatea noastra depinde in cea mai mare parte de gandurile si emotiile noastre pozitive sau negative.
    Cand se instaleaza o boala sau un disconfort ar fi bine sa nu ne mai gandim cum ne simteam inainte de boala, daca nu ne-am fi imbolnavit ce bine ar fi fost sau ca medicamentele nu au efect si altele un fel de parere de rau, adica acele vibratii negative) Dar e bine sa ne imaginam stare buna de dinainte de boala. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa luam medicamente daca este necesar, dar unele afectiuni pot fi tratate cu ajutorul nostru.Si cu ajutorul nostru impreuna cu medicamente prescrise pentru o serioasa diagnosticare vom reusi sa ajungem la o mai buna stare fizica, psihica si mentala.
    Primul lucru care trebuie sa-l facem este sa ne schimbam starea de spirit, convingerile si credinta. Cu ajutorul nostru putem sa cultivam increderea in sine, speranta, bunastarea fizica si psihica, ganduri pozitive, folosirea imaginatiei spre o noua viziune a starii noastre de sanatate, spre o vindecare mai rapida si mai eficienta, autosugestia si de ce nu, tratamentul Placebo.
    Corpul nostru intotdeauna se regenereaza in functie de tiparele noastre mentale, iar tiparele mentale pot fi schimbate.

Convingerea în propria bunăstare.

  Altfel spus, trebuie să ai convingerea că nu așa stau lucrurile cum crezi tu. Totul este în mintea ta daca te îmbolnăvești. Dacă mergi...