luni, 12 mai 2014

Sănătatea noastră.

" Vindecătorii holistici precum Louise Hay, Deepak Chpra, Norman Cousins și alții, au scris cărți minunate despre puterea de regenerare a organismului prin focalizarea asupra ideii de sănătate".

  Autoarea Louise Hay prezintă în cartea sa recomandări pentru vindecare în funcție de boală, cauze posibile și noul tipar mental și despre tipare mentale pentru fiecare organ în parte.

Sănătatea noastră depinde în cea mai mare parte de gândurile și emoțiile noastre pozitive sau negative.
Când se instalează o boală sau un disconfort ar fi bine să nu ne mai gândim cum ne simțeam înainte de boală, dacă nu ne-am fi îmbolnăvit ce bine ar fi fost sau că medicamentele nu au efect și altele un fel de părere de rău, de frică și neîncredere, adică acele vibrații negative) Dar e bine să ne imaginam stare bună de dinainte de boală. Asta nu înseamnă că nu trebuie să luăm medicamente dacă este necesar, dar unele afecțiuni pot fi tratate cu ajutorul nostru.Și cu ajutorul nostru împreună cu medicamente prescrise pentru o serioasă diagnosticare vom reuși să ajungem la o mai buna stare fizică, psihică și mentală. Primul lucru care trebuie să-l facem este să ne schimbăm starea de spirit, convingerile și credința. Cu ajutorul nostru putem să cultivăm încrederea în sine, speranța, bunăstarea fizică și psihică, gânduri pozitive, folosirea imaginației spre o nouă viziune a stării noastre de sănătate, spre o vindecare mai rapidă și mai eficientă, autosugestia și de ce nu, tratamentul Placebo.
Corpul nostru întotdeauna se regenerează în funcție de tiparele noastre mentale, iar tiparele mentale pot fi schimbate.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...