vineri, 23 mai 2014

Acest moment este punctul de atracție.


"Dacă poți găsi un gând care te face să te simți mai bine chiar acum, punctul tău de atracție se schimbă automat - tot acum".

 Punctul de atracție este întotdeauna momentul prezent. Dacă suntem conștienți întotdeauna de ceea ce gândim clipă de clipă, noi putem să ne dăm seama de vibrațiile pe care le emitem, să le conștientizăm, iar dacă sunt vibrații (emoții) negative, le putem direcționa într-un mod pozitiv.
Orice gând despre o situație pe care nu o dorim asociată cu o stare de discomfort, este datorită gândurilor care le-am emis tot acum în momentul prezent. Din acest punct de vedere, ceea ce interpretăm ca fiind personal, ne poate influența viața. De aceea, tot ce trebuie să facem, este să fim conștienți cum ne simțim când ne gândim la ceva; ne simțim rău sau ne simțim bine, suntem bucuroși sau triști? În acest moment prezent ne schimbăm deliberat acele gânduri într-o direcție care să ne facă să ne simțim mai bine și astfel schimbăm vibrația negativă în una pozitivă.
Cu cât încercăm să ne simțim mai bine acum, cu atât ne vom simți mai bine tot acum, conform legii atracției. De aceea, în tot universul există un aspect negativ și un aspect pozitiv. Despre orice lucru, dar și în lumea gândului, noi avem ocazia să alegem între cele doua aspecte și să conștientizăm ceea ce am ales iar astfel, vibrația gândului se schimbă acum în momentul prezent.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...