vineri, 23 mai 2014

Punctul de atractie


  "Daca poti gasi un gand care te face sa te simti mai bine chiar acum, punctul tau de atractie se schimba automat - tot acum".

    Punctul de atractie este intotdeauna momentul prezent.
    Daca suntem constienti intotdeauna de ceea ce gandim clipa de clipa, noi putem sa ne dam seama de vibratiile pe care le emitem, sa le constientizam, iar daca sunt vibratii (emotii) negative, le putem directiona intr-un mod pozitiv.
     Orice gand despre o situatie pe care nu o dorim asociata cu o stare de discomfort, este datorita gandurilor care le-am emis acum in momentul prezent.
   Din acest punct de vedere, ceea ce interpretam ca fiind personal, ne poate influenta viata. De aceea, tot ce trebuie sa facem, este sa fim constienti cum ne simtim cand ne gandim la ceva; ne simtim rau sau bine, suntem bucurosi sau tristi? In acest moment ne schimbam deliberat acele ganduri intr-o directie care sa ne faca sa ne simtim mai bine si astfel schimbam vibratia negativa in una pozitiva.
   Cu cat incercam sa ne simtim mai bine acum, cu atat ne vom simti mai bine tot acum, conform legii atractiei.
   De aceea, in tot universul exista un aspect negativ si un aspect pozitiv.Despre orice lucru, dar si in lumea gandului, noi avem ocazia sa alegem intre cele doua aspecte si sa constientizam ceea ce am ales si astfel vibratia se schimba acum in momentul prezent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arta de a trăi.

  Prin arta de a trăi, pentru că putem denumi așa ceea ce trăim, sau mai bine zis, cum știm să trăim, întâlnim atât emoții negative, cât s...