vineri, 30 mai 2014

Cum recunoastem emotiile negative, ca sa lasam in viata noastra doar emotiile pozitive?


  "Ori de cate ori simti o emotie negativa, aceasta reprezinta un indiciu al Scalei tale Emotionale de Ghidare, care iti atrage atentia ca in momentul respectiv privesti aspectele negative ale realitatii din fata ta si ca, procedand in acest fel, tu te privezi singur de realitatea dorita".


    Acest sistem de ghidare ne face sa intelegem mai bine emotiile pe care le avem si sa le constientizam. El intotdeauna functioneaza daca il urmarim. In acest fel ne putem da seama ce emotii avem: pozitive sau negative, in functie de situatia respectiva. In acest caz, daca stim acum sa ne ghidam emotiile, atunci stim ce simtim: situatia este satisfacatoare sau nu. Daca nu este satisfacatoare, transmitem catre Univers gandurile noastre ca vrem ca acea situatie sa fie mai buna. Dar aceasta transmisie trebuie facuta intr-o stare de calm in care transmitem universului emotiile noastre pozitive despre imbunatatirea situatiei. Dar daca transmitem universlui cererea de imbunatatire intr-o stare negativa, vom primi esenta lucrului la care ne-am gandit, deci o situatie negativa.
     Acest sistem de ghidare reprezinta emotiile pe care le avem clipa de clipa, dar de care putem sa le dirijam intr-o situatie pozitiva.Prin urmare, daca stim ce nu ne dorim, inseamna ca stim si ce ne dorim, atragand astfel situatia dorita de noi.
    Dupa ce am vazut cum sa ne simtim bine si cum sa ne dirijam emotiile cu ajutorul sistemului de ghidare, nu ne mai ramane de facut nimic, decat sa stam calmi si sa astetam. Iar cand vom fi pregatiti, dorintele se vor implini.

  Relaxeaza-te si da voie dorintelor sa intre in viata ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...