luni, 5 mai 2014

Purificare interioara


   Purificarea este curatarea gandurilor negative de orice fel, ura, rautatea, convingeri.
    Avem nevoie sa ne purificam, sa curatam tot ce ne blocheaza accesul sa realizam ce ne dorim. Convingerile ne influenteaza negativ viata. Putem avea convingerea ca ce mancam ne ingrasa sau nu ne cade bine, convingeea ca ziua respectiva va fi una rea, convingerea ca anumite haine nu ne avantajeaza si tot felul de convingeri care ne limiteaza accesul la ce ne dorim sa fim, sa facem, sa avem.
    Convingerile sunt sentimente urmate de  ganduri pe care le emitem negativ asupra unor situatii pe care nu le dorim in viata noastra. Dar pot fi si convingeri pozitive, o siguranta pentru ceea ce se va intampla.
    Daca ne vom alege deliberat aceste ganduri inainte ca situatia sa aiba loc, cu intentia de a ne simti bine, atunci si realitatea va fi nevoita sa le urmeze. Cu cat suntem convinsi ca o anumita situatie merge bine sau rau in viata noastra, cu atat ele vor reflecta realitatea.
     Diferenta dintre convingeri si ceea ce primim inapoi este data de ceea ce gandim.
     Tot ce ne dorim se datoreaza convingerilor ca , daca le vom avea ne vom simti bine.

Tu cum te exprimi?

    Contează foarte mult cum gândim atunci când vorbim. Un limbaj pozitiv care atrage experiențe pozitive sau un limbaj negativ care ...