joi, 2 mai 2019

Suntem stăpâni pe propria viață.


 Cu alte cuvinte, atunci când afirmăm că suntem stăpâni pe propria viață, înseamnă că suntem stăpâni pe gândurile noastre, pe alegerile noastre, stăpâni pe convingerile noastre, pe credință și pe sentimente. Mai întai de toate, trebuie să descoperim acea legătură între ceea ce gândim și simțim și ce se manifestă în viața noastră. Există o corelație în această situație, o legătură strânsă în ceea ce emitem vibrațional în urma gândurilor, acele sentimente și emoții și ceea ce atragem în viața noastră. Gândurile noastre sunt ca un magnet, atragem în viața noastră esența a ceea ce gândim. Realitatea este o oglindă a ceea ce gândim. Nu putem avea un control sigur asupra vieții fără această corelație. De aici rezultă că suntem creatorul propriei vieți.


  Atunci când simțim și vedem această legătură, putem crea deliberat o stare de ușurare, în cazul când suntem dominați de emoții negative. Putem crea deliberat o stare de bine dintr-o stare de ușurare, pentru că nu putem să sărim direct de la emoții negative la emoții pozitive. Altfel spus, atunci când suntem supărați sau mânioși trebuie să ne creăm mai întâi o stare un pic mai bună, o stare de ușurare, apoi din ce în ce mai mult, o stare de spirit mult mai bună, ca să putem ajunge la starea inițială de dinainte. Modificându-ne astfel stările interioare, schimbăm și punctul de atracție, care este întotdeauna momentul prezent. În fiecare moment prezent, în funcție de gândurile noastre, noi creăm ceva. Zi dupa zi ne creăm propria realitate.

  De aceea, noi putem să ne controlăm în fiecare moment gândurile, acțiunile și emoțiile. Conștientizând fiecare moment și situație, felul în care ne simțim, convingerile și vibrațiile, directionându-le într-un mod pozitiv, ne putem numi CREATORI și stăpâni pe propria viață.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...