joi, 7 martie 2019

Femei puternice.



  Pentru că merităm. Merităm tot ce este mai bun de la viață, de ziua noastră și în fiecare zi. Dacă credem că meritam, așa va fi. Să ne eliberăm de convingerile negative care ne limitează. Cu o convingere de nestrămutat în propria persoană, înseamnă că ne iubim așa cum suntem, că ne eliberăm de tensiuni, de vinovății și că iertăm, căci iertarea eliberează sufletul, dar și cel mai important lucru, să iubim. Atunci când ne iubim pe noi înșine, înseamnă că ne iubim necondiționat, adică ne iubim și ne acceptăm așa cum suntem în acest moment, dar iubim și pe ceilalți așa cum sunt ei. Dacă nu ne acceptăm și iubim pe noi înșine așa cum suntem, nu vom putea să iubim pe alții. Iubirea de sine include corpul, mintea și sufletul. O iubire din cap până în picioare. Indiferent cum arătăm si ce nemultumiri avem, noi suntem puterea noastră interioară de a ne iubi și accepta așa cum suntem. Când suntem stăpâne pe noi înșine, multe uși ni se deschid și deopotrivă, iubirea a tot ce ne înconjoară.


  Atunci când beneficiem de aceste emoții pozitive, precum calmul, credința, armonia, încrederea în sine, minunarea, bunătatea, vom avea parte de lumina iubiri, cea mai puternică forța din univers. Prin iubire degajăm aceste sentimente plăcute și îi inundăm și pe cei din jurul nostru, cu aceleași sentimente și iubire. Ne simțim fericite, bune și cu putere de viață, ne hrănește corpul, mintea și spiritul deopotrivă.

  Haideți să experimentăm în fiecare zi, Ziua Femeii, iubire necondiționată, creativitate și frumusețe.
  Haideți să creăm în fiecare zi simfonia vieții prin pozitivitate, creștere spirituală, transformare din vechile tipare în noi tipare de gândire și viziune asupra vieții, mai înfloritoare, să aibă valuare și calitate, si de a atrage toate oportunitățile care ne împlinesc, pentru că merităm.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...