duminică, 31 martie 2019

Lipsa energiei se datorează dezechilibrului interior!


 

  Deși unii oameni au o alimentație cât de cât echilibrată, ei se simt epuizați, fără putere și fără chef de viață. Deficitul energetic constă în echilibrarea energetică interioară.
  Dacă și-ar imagina o stare plină de vitalitate din prisma dorințelor lor, în fiecare zi și s-ar detatașa de ceea ce nu-și doresc, amplificând mai mult din ce-și doresc cu adevărat, ei s-ar încărca cu energie și s-ar simți bine și plini de vitalitate. Starea de oboseală, deprimare și fără chef de viață se datorează poveștii de viață pe care și-o spun în fiecare zi. Dacă ei ar alege în mod deliberat să-și îmbunătățească povestea pe care și-o spun în fiecare zi , introducând în ea ceea ce-și doresc cu adevărat, starea de sănătate, de relații, de familie și prieteni, deci viața de zi cu zi, atunci echilibrul lor energetic se va echilibra, vor prinde poftă de viață, se vor încărca cu emoții pozitive și vor vedea viața cu alți ochi, cu alte gânduri, cu alte speranțe, perspective și cu prețuire de sine.


   Schimbându-și astfel punctul de atracție, care este momentul prezent, descopera ce-și doresc cu adevarat, îmbunătățind povestea pe care și-o spun în ficare zi.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

2 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...