miercuri, 13 martie 2019

O nouă dorință!

  

 ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințele noi circulă la nesfârșit. Cu fiecare nouă idee despre ceva ce vrei să experimentezi, să dobândești sau să știi... actualizezi sau manifești noi dorințe - iar prin manifestarea lor dobândești o nouă perspectivă, de la care pornesc alte dorințe. Contrastul sau varietatea nu se sfârșesc niciodată, astfel că noi dorințe vor încolți mereu si pentru că ”cererea” nu încetează niciodată, nici ”răspunsul” nu va înceta vreodată să vină. Astfel, noi perspective apar. Noi contraste,dorințe și perspective noi și înălțătoare vor fi întinse veșnic la picioarele tale.

  Odată ce te-ai obișnuit cu ideea că niciodată nu vei înceta să exiști, că noi dorințe se vor naște permanent în tine, că Sursa (Dumnezeu) nu va înceta niciodată să răspundă cererilor tale și că extinderea ta este, prin urmare, veșnică, atunci poți începe să te relaxezi dacă, pentru moment, îti dorești ceva ce nu s-a împlinit încă.

  Dorința noastră este ca tu să devii mulțumit de ceea ce ești, de ceea ce ai - dar în același timp să fii dornic de mai mult. Aceasta este postura favorabilă: Să nu-ți fie teamă de ceea ce urmează, să fii dornic, să manifești sentimente de anticipare pozitivă - fără să simți sentimente de nerăbdare, neîncredere, lipsă de merit sau oricare altul care constituie o opreliște în calea împlinirii dorințelor tale - asta presupune Știința creației deliberate.”

Esther și Jerry Hicks



  Cu alte cuvinte, atunci cand ne dorim ceva, vedem dorinta, o simtim, deci cream. Treaba noastra este sa cream, sa nu incetam niciodata sa visam, sa avem dorinte, sa speram. Asta inseamna viata. Nimic sa nu ne sperie, sa credem si se va implini. Atunci cand facem acest lucru, sa ne concentram atentia la felul in care ne simtim. Trebuie sa ne echilibram emotiile si sa fim atenti la felul in care ne simtim atunci cand ne dorim ceva. Acest lucru sa se faca intr-o stare de calm si echilibru sufletesc, deoarece emotiile au un impact urias asupra deciziilor pe care le luam, respectiv asupra dorintei. Ceea ce emitem emotional, adica din prisma vibratiilor, conform legii  atractiei, vom primi esenta aceleasi vibratii - emotii. Sa invatam ca orice am dori sa facem sau sa avem incepe cu starea de bine, o stare de bine sufleteasca. Cand am ajuns in acest punct in care ne simtim bine, fara alte emotii negative, putem incepe. Nici n-ar fi posibil sa fie intr-o stare de rau, ne-am intoarce de unde am plecat, in aceeasi stare.

  Daca realitatea ne-a determinat sa ne punem o noua dorinta, atunci vibratiile noastre trebuie sa semene cu acea dorinta. Ceea ce emitem vibrational sa fie la fel cu cererea noastra, sa ne detasam si sa acceptam sa primim raspunsul, sa dam voie legii atractiei sa ne trimita ceea ce am cerut.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...