joi, 14 februarie 2019

Astăzi, dragoste!

 

  Atunci când suntem -cel care suntem cu adevărat-, cu alte cuvinte, atunci când ne simțim bine, fizic, psihic și spiritual, suntem pe aceeași frecvență cu dorințele noastre. Asta este lege. Iar atunci când începem o astfel de zi, Ziua Internațională a Îndrăgostiților, nu avem cum să nu fim recunoscători pentru iubirea noastră, o zi luminoasa care reduce întunericul, nu poate fi decît lumina iubirii.

 -Haideți să amplificăm acest sentiment al iubirii!
-Nu mai aștepta, începe tu! Iluminează viața persoanei iubite, îmbrățișeaz-o și spunei cuvinte magice. Spune-i cât de mult o iubești sau dovedește-i cum ști tu mai bine. Nu-ți trebuie vreun cadou anume. Prezența și iubirea ta este prezentă ca o aură și farmecă fiecare moment împreună. Atâta timp cât există iubire și fiecare cu încrederea în sine, atunci se poate amplifica sentimentul pentru persoana dragă sau a relației. Nu există persoană care să nu cunoască iubirea și sentimentul să iubești și să fi iubit. Să-i atribui tot respectul, considerația și toată recunostința persoanei dragi. Chiar merită. Și pentru toate momentele frumoase și magice care a făcut posibil relația voastră.


  Bucuria și sentimentul iubirii te va umple de fericire și entuziasm, de o iubire pură, de veselie, ce mai, o zi cu iubire. Această iubire pe care o simți, îti dă energie și poftă de viață, iar vibrațiile iubirii îți inundă corpul, sufletul și întreaga conștiință, te face să plutești și de-a dreptul spus, să ...” să fi cu capul în nori”. Da,da! este o senzație care te domină, pentru că îti place, o armonizare cu întreaga ființă, a minții, a corpului și spiritului, deopotrivă.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

3 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...