miercuri, 20 martie 2019

Cele mai puternice forțe sunt gândurile.

 

  Toate întâmplările negative pe care le întâmpinăm de-a lungul vieții, fac parte din viața noastră. Noi le-am atras. Într-un moment de rătăcire sufletească și mentală, prin focalizarea atenției asupra unor situații pe care nu le doream, tocmai am atras acel ceva ce nu-l doream. Orice concentrare mentală într-o anumită perioadă de timp,asupra unor situații plăcute sau neplăcute, le atragem în viața noastră ca un magnet, fără să conștientizăm imediat acest lucru. Dar dacă facem o corelație între ceea ce  gîndim și ceea ce primim de la viață, atunci vom întelege că datorită gîndurilor predominante pe care le emitem, emanăm o energie, vibratii, noi le simțim ca pe niste emoții care au o anumită frecvență. Aceste emoții pe care le simțim în interior, tind să se transforme în viața noastră.


 Totul este clar până aici, dacă am învățat să ne controlăm gândurile și emoțiile.Putem să conștientizăm felul în care ne simțim sau gândurile negative care ne vin în minte.  Putem să ne controlăm starea interioară, astfel încât să ne dăm seama că prin natura noastră de oameni trebuie să ne simțim bine. Din acest punct de vedere, putem alege în fiecare moment cum dorim să ne simțim. Să depășim, să ne detasăm de situațiile neplacute, astfel încât să ne reluăm starea de bine. Din acest motiv, tot ceea ce simțim, va reflecta în viata noastra. Realitatea este o oglindă a ceea ce simțim și gândim. Noi ne creăm realitatea prin gândurile pe care le emitem, dar avem și o putere de a o controla, de a o ține sub control sau sub observație, astfel încât să echilibrăm starea emoțională în acest proces de atracție. Avem puterea de a alege ce emoții dorim să experimentăm. În fiecare zi experimentăm o mulțime de emoții, în funcție de ceea ce trăim, dar rolul nostru este de a dirija aceste emotii, astfel încât să experimentăm doar emoțiile bune, care ne fac să ne simțim bine. Să ne dăm seama de creația noastră și să experimentăm bucuria momentului prezent și să cultivăm starea de armonie emoțională.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

4 comentarii:

  1. Bonjour Gabriella. Je te souhaite une bonne et agréable journée; Que Dieu te bénisse ❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello friend Robert! Thank you for visiting! I wish you a wonderful weekend!

      Ștergere
    2. Hello Gabriella ! Je suis présent sur Facebook... Bonne fin de soirée.

      Ștergere
    3. Hello dear friend! Have a
      beautiful Friday and happy weekend! Thank you very much!

      Ștergere

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...