luni, 8 iunie 2015

Primesti ceea ce iti imaginezi!

    "Indiferent catre ce iti indrepti atentia, esti determinat sa emiti o vibratie, iar vibratia oferita echivaleaza cu cererea ta, care echivaleaza cu punctul tau de atractie".

    Noi intotdeauna primim esenta gandului emis, a ceea ce ne-am concentrat cel mai mult. Este o emisie - receptie. Vibratiile pe care le emitem sunt semnale, unde si receptionam esenta gandului emis, rezultatul, printr-o experienta in realitatea noastra.
    Daca ne dorim ceva si ne imaginam ca il avem, emitem o vibratie de multumire, iar legea Atractiei face ca lucrurile sa se intample, iar cand ne dorim ceva ce nu avem, concentrandu-ne suparati ca nu avem acel lucru, obiect, persoana, emitem vibratii negative si legea Atractiei face ca lucrurile sa se intample din perspectiva lipsei. Totul depinde de noi. Fiecare emotie al fiecarui gand difera. Daca avem o luciditate absoluta asupra gandurilor noastre, ne dam seama daca emotiile pe care le emitem sunt in concordanta cu cererile noastre: ne simtim bine sau ne simtim rau, iar gandurile pot fi schimbate prin simpla schimbare a atentiei de la ce nu ne dorim la ceea ce am vrea sa avem in realitatea noastra. In acest fel se schimba punctul de atractie. Asta nu inseamna ca batand din palme vom avea lucrul dorit, doar daca avem o minte antrenata si un subconstient care sa ne asculte din prima cerere Dar ganduri bune dupa ganduri bune, ne antrenam modul de a gandi, mintea si subconstientul. Vom simti in noi insine marea schimbare, doar cu perseverenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...