luni, 29 iunie 2015

15 minute pentru o stare de bine.

   "Nu exista vreun lucru pe care sa nu-l poti realiza daca sti cum sa-ti armonizezi gandurile. Daca reusesti acest lucru,viata insasi iti va aduce dovada armonizarii tale." ~ E si J. H ~

   Atat trebuie pentru a ne crea o noua poveste de viata. 15 minute in fiecare zi. Atat este necesar pentru a ne conecta cu cele mai frumoase experiente pe care le dorim sa le experimentam in realitatea noastra.
15 minute pentru o creatie aleasa deliberat in care ne bucuram de sanatatea noastra fizica si psihica, de corpul nostru, de realitatea pe care o dorim, de lucruri, obiecte, persoane Si cele mai bune momente sunt acelea in care ne simtim bine. Atunci vibratiile sunt de inalta putere in care putem profita de cele 15 minute de creatie. Unicul scop in aceasta creatie este sa ne simtim bine, nu sa corectam o situatie pe care nu o dorim. Emotiile ne arata daca suntem la unison cu dorintele noastre. Le putem alege deliberat pentru a ne modela viata pe care o dorim.
    Gandurile au mare putere asupra noastra, a realitatii, de aceea cu putin efort de 15 minute in fiecare zi, vom avea rezultate bune, vom ajunge sa credem ceea ce am creat si in timp vom vedea creatia noastra. Legea Atractiei raspunde la gandurile noastre, la emotiile pe care le emitem si la vibratia lor,nu la ceea ce avem in prezent, desi nu trebuie excluse din creatie daca ne dorim si suntem in armonie cu ele.Singura conditie sa fie ceea ce ne dorim cu adevarat sa experimentam in realitatea noastra si sa fim conectati din punct de vedere energetic.

Sursa foto:Internet
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...