luni, 15 iunie 2015

Iubirea neconditionata.

 
 ”Daca ma iubesc si ma accept neconditionat pe mine insami, aici si acum,cu toate asa-zisele mele defecte si slabiciuni, imi este la fel de usor sa ii iubesc si sa ii accept neconditionat si pe ceilalti oameni".

    Cu alte cuvinte, iubirea neconditionata incepe cu iubirea propriei persoane, acceptare in momentul prezent, aprobare si pretuire de sine, fara critici, resentimente si alte prejudecati care ne intuneca mintea. Stim ca legea atractiei functioneaza, de aceea, convingerile limitative si ce credem despre noi insine va reflecta in viata noastra. Daca luam decizia sa ne iubim, sa ne acceptam si sa ne pretuim neconditionat, acest lucru va reflecta in realitatea noastra, va reflecta cu oamenii din jurul nostru si in activitatile pe care le desfasuram.
   Iubirea neconditionata sta la baza  credintei, si a increderii in sine, in Dumnezeu si  in puterea noastra interioara, deci sa ne iubim si sa ne acceptam neconditionat. De aici rezulta ca putem sa-i iubim si sa-i acceptam si pe ceilalti oameni din viata noastra, fara sa ii controlam si sa le dam voie sa fie ei insisi asa cum sunt.

Sursa foto:Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...