vineri, 19 iunie 2015

Entuziasmul

  "Priveste-l pe Dumnezeu ca pe o mare putere invizibila care salasluieste in fiecare fibra a fiintei tale.,proiectandu-te intr-o vibratie complet diferita  (care chiar te va face sa te simti altfel). Daca iti vine  sa iti descri aceasta stare prin cuvantul "entuziasm", afla ca acest cuvant deriva din expresia greceasca - en theos care inseamna "intru Dumnezeu".

    Aceasta stare sufleteasca, aceasta emotie puternica o avem atunci cand suntem la unison cu dorintele noastre, cu imaginile create de noi, lasandu-l pe Dumnezeu sa actioneze cum doreste, punand suflet, credinta, bucurie si fericire in ceea ce am creat. Dumnezeu nu ne ajuta fara sa ne ajutam si noi si fara sa ne implicam. Uneori este nevoie de actiune, alteori, nu. In urma acestui proces continuu, ne face sa ne simtim altfel, sa intuim si sa credem in imaginile create de noi ca vor  prinde viata datorita faptului ca Dumnezeu este Omniprezent si se manifesta prin noi printr-o putere pe care o numim "gandire". Cu aceste ganduri, imagini, credinta, Dumnezeu ne ajuta in maniera Sa perfecta,facandu-ne sa avem o stare de entuziasm, in care vom gandi altfel, vom vedea viata altfel, o vom intelege sub alte aspecte pe care pana acum nu le-am observat. Vom atrage situatii pozitive, oameni cu care ne potrivim in anumite aspecte ale vietii, lucruri bune si o realitate schimbata in bine.Atat timp cat credem in gandurile si dorintele noastre, in vise si idealuri, Dumnezeu ne ajuta asa cum crede de cuviinta.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...