luni, 26 ianuarie 2015

Daruind vom primi


  Pornind de la legea Vidului care guverneaza prosperitatea si care consta in secretul de a renunta la ceva vechi pentru a crea un spatiu pentru ceva nou, se adauga si aceasta lege a Daruirii si Primirii. Aceste legi dau voie dorintelor si lucrurilor sa apara in viata noastra, este un proces minunat care ne ajuta sa ne bucuram de rezultatele lor.
   Cu cat daruim mai mult, fie ajutor, fie lucruri, obiecte, etc, cu atat vom primi in schimb. De aceea, ce am vorbit la legea Vidului si a Prosperitatii, acele lucruri la care renuntam, este bine sa le daruim, sa le dam de pomana si astfel ciclul daruirii continua si noi primim in schimb altele la un moment dat, ca sa umple golul format. Dar cele care vor veni, pe care le vom primi, vor fi ceea ce ne-am dorit intotdeauna.
     Darurile universului sunt inepuizabile, ele nu se termina niciodata, iar fluxul de energie circula in abundenta in viata noastra. Fericirea este sursa vietii, de aceea tot ce este valoros in viata noastra, face sa se inmulteasca inmiit, atunci cand este daruit. Putina cunoastere despre aceste legi universale ale fizicii, au un efect urias in viata noastra si de cate ori daruim ceva, vom primi inapoi pentru a umple golul format.
    Legea Daruirii si a Primirii se defineste ca nesfarsita, cu o puetre uluitoare. De acea si in lumea gandului, cand vrem sa cultivam o idee noua, trebuie sa renuntam la cea veche de aceeasi natura si sa nu oscilam intre a vrea si a nu vrea, deoarece apare o confuzie si nu se mai realizeaza lucrurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Banii aduc fericirea?

- Banii ne pot face fericiți?  Banii sunt doar pentru a fi folosiți. Nu-i bine să iubim banii. Ne va face dependenți de ei și vom uita ...