luni, 12 ianuarie 2015

Legea Atractiei raspunde fara exceptie!   "Legea Atractiei este un prieten de nadejde. Ea imita perfect vibratia ta. Aceasta vibratie pe care o emani - rezultanta ta energetica, punctul tau de atractie, rezonanta pe care o atragi in viata ta - sunt emotiile tale".

    Indiferent daca iti dai seama sau nu, Legea Atractiei raspunde gandurilor tale. Gandurile pe care le emiti, fie negative, fie pozitive, implicit celulele cerebrale simt aceste vibratii si trimit unde electromagnetice in Univers, iar legea Atractiei iti trimite esenta lucrului la care te-ai concentrat cel mai mult. Este o emisie -  receptie. Emiti vibratii, emotii ( negative sau pozitive ) si receptionezi raspunsul printr-o experienta in viata ta, persoana, lucru. Daca reusesti sa-ti controlezi emotiile negative se schimba si vibratia gandului. Receptia nu va mai fi o situatie negativa, vibratia gandului se va schimba si vei incepe sa atragi esenta noului gand imbunatatit, o stare cel putin de usurare.
    Cand te simti bine si ai o stare de iubire fata de tine sau fata de o persoana, te simti recunoscator pentru ceea ce esti si ceea ce ai, este un moment de aliniere energetica a celui care esti cu adevarat, iar Legea Atractiei iti ofera numai situatii care sa te faca in continuare sa te simti bine, recunoscator si plin de iubire, armonie, bunastare.

Sursa Foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Banii aduc fericirea?

- Banii ne pot face fericiți?  Banii sunt doar pentru a fi folosiți. Nu-i bine să iubim banii. Ne va face dependenți de ei și vom uita ...