luni, 12 ianuarie 2015

Legea Atracției răspunde fără excepție!



   "Legea Atracției este un prieten de nădejde. Ea imită perfect vibrația ta. Această vibrație pe care o emani - rezultanta ta energetică, punctul tău de atracție, rezonanța pe care o atragi în viața ta - sunt emoțiile tale".

Indiferent dacă îți dai seama sau nu, Legea Atracției răspunde gândurilor tale. Gândurile pe care le emiți, fie negative, fie pozitive, implicit celulele cerebrale simt aceste vibrații și trimit unde electromagnetice în Univers, iar legea Atracției îți trimite esența lucrului la care te-ai concentrat cel mai mult. Este o emisie -  recepție. Emiți vibrații, emoții ( negative sau pozitive ) și recepționezi răspunsul printr-o experiență în viața ta, persoană, lucru. Dacă reușești să-ți controlezi emoțiile negative se schimbă și vibrația gândului. Recepția nu va mai fi o situație negativă, vibrația gândului se va schimba și vei începe să atragi esența noului gând îmbunătățit, o stare cel puțin de ușurare.
Când te simți bine și ai o stare de iubire față de tine sau fata de o persoană, te simți recunoscător pentru ceea ce ești și ceea ce ai, este un moment de aliniere energetică a celui care ești cu adevărat, iar Legea Atracției îți oferă numai situații care să te facă în continuare să te simți bine, recunoscător și plin de iubire, armonie, bunăstare.

Sursa Foto: Internet
Bogdan Gabriela
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...