vineri, 16 ianuarie 2015

Vibratiile pe care le emitem


    "Atunci cand cineva emite un gand, inseamna ca un grup de celule din creierul său a intrat in vibratie. Instantaneu, ele au produs o unda electromagnetica ce incepe sa-si caute o forma corespondenta".

    Altfel spus, conform legii Vibratiei, tot ce exista se manifesta prin vibratii aflate in miscare. Creierul nostru poate transforma vibratiile dintr-o frecventa in alta: dintr-o frecventa joasa - negativa, intr-o frecventa inalta - pozitiva. Aceste vibratii sunt controlate de legea atractiei care ne ofera in functie de vibratiile pe care le emitem. Emotiile noastre sunt cele mai puternice vibratii, iar cele cinci simturi traduc aceste vibratii si apar emotiile. In funcție de ele noi ne simtim bine sau rau, atragem sau respingem cererile noastre. Iar ca cererile noastre sa aiba raspuns trebuie sa emitem vibratii care sa fie in rezonanta cu ceea ce ne dorim cu adevarat, ca particolele de energie sa fie atrase de noi ca sa aiba loc manifestarea in planul fizic.
    Cu cat te gandesti ca nu-ti merge bine, ca nu ai bani, ca iubita te-a parasit, ca nu meriti,ca viata ta este un haos, ca ti-e frica, etc, cu atat emotiile pe care le ai, emit vibratii negative, iar legea atractiei automat iti da inapoi esenta lucrului la care te-ai gandit. Daca incepi sa creezi deliberat situatii care sa te faca sa te simti bine, acele situatii pe care le doresti in viata ta, atunci se schimba emotiile si implicit vibratiile, iar atatputernica lege a atractiei care este o lege a fizicii iti da inapoi situatii care sa te faca sa te simti bine si astfel incepe o noua poveste imbunatatita a realitatii tale.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...