luni, 5 ianuarie 2015

LEGILE UNIVERSULUI    Dr. Weinber von Braun a declarat urmatoarele:  Metoda stiintifica ii permite omului sa afle mai multe despre creatie, in timp ce studiul religiei ii permite omului sa-si cunoasca mai bine creatorul. Niici o realizare mareata nu ar fi putut rezista fara credinta".

   LEGEA ATRACTIEI
  - gandurile pozitive  atrag ganduri pozitive si invers. Primim inapoi esenta gandurilor la care ne-am concentrat cel mai mult. Legea atractiei este una din legile psihologiei care afirma ca atragem lucrurile la care ne concentram cel mai mult. Ea functioneaza in functie de ganduri, emotii.

    LEGEA VIBRATIEI
    - toate cele cinci simturi sunt vibratii: vaz, auz, miros, pipait si gust. Noi le dam interpretarea prin anumite perceptii. Tot ce exista se afla intr-o stare constanta de miscare. Starea de repaus sau de inertie nu exista. Aceste vibratii alcatuiesc ARMONIA si perfectiunea universulu, iar toate aceste vibratii sunt controlate de Legea Atractiei.

   LEGEA POLARITATII si a RECEPTIVITATII
   - afirma ca orice aspect pozitiv are un aspect corespondent negativ egal cu el Ambele tipuri sunt necesare pentru ca oamenii sa le poata distinge, alegand intre ele.

   LEGEA DARURII si a PRIMIRII
   - afirma ca, cu cat daruim mai mult, cu atat vom primi in schimb. Aceasta lege da voie dorintelor si lucrurilor sa apara in viata noastra.Fericirea este sursa vietii, de aceea tot ce este valoros face sa se inmulteasca inmiit atunci cand este daruit. Ori de cate ori daruim ceva, vom primi inapoi pentru a umple golul format.

   LEGEA VIDULUI si a PROSPERITATII
   "Natura respinge la modul absolut ideea de vid".Ea afirma sa cream intodeauna un spatiu gol in jurul nostru pentru a fi umplut cu ceea ce ne dorim, de a renunta la ceva vechi pentru a crea spatiu pentru ceva nou, inclusiv in lumea gandului.

   Acestea sunt principalele legi universale pe care trebuie sa le intelegem si sa le aplicam. Pornind de la acestea vom intelege si urmatoarele legi universale:

   LEGEA CAUZEI si a EFECTULUI
   LEGEA DETASARII
   LEGEA INTENTIEI si a DORINTEI

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Banii aduc fericirea?

- Banii ne pot face fericiți?  Banii sunt doar pentru a fi folosiți. Nu-i bine să iubim banii. Ne va face dependenți de ei și vom uita ...