vineri, 14 noiembrie 2014

Este timpul pentru o curatenie interioara!


   Ajunsi in acest punct al vietii lor, multi oameni isi ridica disperati mainile la cer si renunta sa mai lupte conviinsi fiind ca viata lor este un haos. Altii se infurie pe ei insisi sau pe viata dar renunta si ei sa mai lupte".

    Cu alte cuvinte, cu cat ne enervam si suntem nemultumiti de situatie cu atat vom continua sa ne enervam si sa fim nemultumiti Subconstientul se obisnuieste cu acest tipar mental. Putini oameni stiu insa, sa-si directioneze gandurile intr-o perspectiva pozitiva. Dar ce rezolvam cu nemultumirea si enervarea?
     Tot ceea ce emitem in Univers, ganduri, emotii pozitive sau negative, cu atat primim inapoi datorita legii Atractiei potrivit careia - ce se aseamana se aduna-. Adica emotiile noastre si gandurile sunt o energie. Ele trimit semnale in Univers iar de acolo receptionam esenta gandului emis, deci are loc o emisie-receptie. Aceasta lege este cea mai puternica lege din Univers care domina"tot ce este in permanenta".
     Reamintindu-ne de aceasta lege imuabila, nu ramane de facut decat sa incepem schimbarea. Cum o facem? Incepem cu noi insine. Cu modul nostru de a gandi si tiparele mentale care sunt inradacinate in subconstient. Deci, o curatenie interioara.si mentala. Asa cum facem curatenie in casa, trebuie sa facem curatenie in mintea constienta care lasa amprente in subconstient si in suflet, sa avem grija ca sufletul sa fie curat, atat in ganduri cat si ca persoane iar cei care intra sa pastreze curatenia si armonia, sa fie plini de iubire sa ne simtim bine gandindu-ne la ei sa ne faca placere sa-i tinem in suflet si sa-i primim doar pe cei care sunt compatibili cu noi in anumite aspecte ale vietii. Incepem cu camarutele in care sunt adunate ganduri negative si idei vechi, convingeri care ne limiteaza,,facem curat si improsptam totul. Chiar daca mai iese la iveala ceva negativ, acum stim ca le putem dizolva, evapora.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...