vineri, 7 noiembrie 2014

Ce importanta au emotiile?


  "Atunci cand radem, corpul nostru produce niste hormoni numiti endorfine, care isi croiesc drum pana la receptorii celulari. Noi ne putem fabrica propriile substante chimice care ne pot schimba starea emotionala".

    Dupa cum stim exista doua feluri de emotii; pozitive si negative. Emotiile sunt rezultatul gandurilor pe care le emitem in urma acestora. Ele reprezinta regula care dau viata si actiune gandurilor.
    Cand avem ganduri bune simtim emotii pozitive, o stare de bine, de bucurie, de calm, de apreciere, de iubire si pretuire. Iar cand avem ganduri intunecate simtim emotii negative, de tristete, resentimente, griji, ura, invidie, singuratate, etc. Emotiie sunt atat de puternice incat pot sa ne ridice, dar pot si sa ne coboare. Noi trebuie sa invatam sa ne controlam aceste emotii negative, sa simtim cel putin o stare de usurare.
    Oricine poate simti aceste emotii pozitive sau negative, dar ce trebuie sa stim, este ca emotiile negative afecteaza organismul si sistemul imunitar. Ele ne pot pune in pericol sanatataea daca persista o perioada mai lunga de timp.De aceea, sa optam doar pentru emotiile pozitive, detasandu-ne de cele negative.
    Asa cum emotiile ne pot influenta fizic celulele si substantele chimice care circula prin corp, tot asa ele ne influenteaza realitatea noastra in care Universul raspunde prin vibratia energetica oferindu-ne ceea ce noi am emis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...