vineri, 18 aprilie 2014

O reflexie de SFINTELE PAȘTE.


      Această reflexie are ca scop să ne stimuleze gândurile în această sărbătoare creștină de Învierea Domnului Isus Hristos !

              " Iubirea pe care o dăruiesc este iubirea pe care o primesc.

   Dacă mă iubesc și mă accept necondiționat pe mine însămi, aici și acum, cu toate așa-zisele mele defecte și slăbiciuni, îmi este la fel de ușor să îi iubesc și să îi accept necondiționat și pe ceilalți oameni. Atât timp cât îi pun iubirii mele condiții înseamnă că nu sunt liber sa iubesc. " Te voi iubi dacă.. " înseamnă că nu te iubesc deloc, ci doar încerc să te controlez. De aceea, învăț să mă eliberez de nevoia de a-i controla pe ceilalți oameni, permitându-le tuturor să fie ei înșisi, așa cum doresc. La urma urmelor, cu toții ne luptăm pe calea aleasă, încercând să facem pace cu noi înșine și făcând tot ce ne stă în puteri ținând cont de nivelul nostru actual de înțelegere, de cunoaștere și de luciditate. Cu cât numărul celor care se vor deschide în fața iubirii necondiționate va deveni mai mare, cu atât mai ușor ne va fi tuturor să ne conectăm cu noua putere spirituală care se trezește în noi și care ne stă la dispoziție. Vizualizez o atmosfera generalizată de bunăvoință care acoperă întreaga planetă și care ne ajută să ne transformăm conștiința și să trecem de la frică la iubire. "
                                                                                                            Louise L. Hay

     Vă doresc un PAȘTE  FERICIT , iar lumina sfânta și iubirea să vă însoțesca mereu !

Gabriela Bogdan
             
                                                         

9 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Va multumesc doamna Mariana! Va doresc Sarbatori fericite! Paste fericit!

      Ștergere
  2. Bună Gabriela, îți doresc că lumina sărbătorilor Pascale să-ți aducă sănătate, pace și liniște sufletească, bucurii și numai împliniri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Gabriela, îți doresc că lumina sărbătorilor Pascale să-ți aducă sănătate, pace și liniște sufletească, bucurii și numai împliniri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Stefan! Iti multumesc tare mult. Iti doresc de asemeni Sarbatori binecuvantate! Paste Fericit!

      Ștergere
  4. Multumesc de urare. Asemenea și pentru tine.

    RăspundețiȘtergere

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...