vineri, 18 aprilie 2014

O reflexie de SFINTELE PASTE


      Aceasta reflexie are ca scop sa ne stimuleze gandurile in aceasta sarbatoare crestina de Invierea Domnului Isus Hristos !

              " Iubirea pe care o daruiesc este iubirea pe care o primesc.

   Daca ma iubesc si ma accept neconditionat pe mine insumi, aici si acum, cu toate asa-zisele mele defecte si slabiciuni, imi este la fel de usor sa ii iubesc si sa ii accept neconditionat si pe ceilalti oameni. Atat timp cat ii pun iubirii mele conditii inseamna ca nu sunt liber sa iubesc. " Te voi iubi daca.. " inseamna ca nu te iubesc deloc, ci doar incerc sa te controlez. De aceea, invat sa ma eliberez de nevoia de a-i controla pe ceilalti oameni, permitandu-le tuturor sa fie ei insisi, asa cum doresc. La urma urmelor, cu totii ne luptam pe calea aleasa, incercand sa facem pace cu noi insine si facand tot ce ne sta in puteri tinand cont de nivelul nostru actual de intelegere, de cunoastere si de luciditate. Cu cat numarul celor care se vor deschide in fata iubirii neconditionate va deveni mai mare, cu atat mai usor ne va fi tuturor sa ne conectam cu noua putere spirituala care se trezeste in noi si care ne sta la dispozitie. Vizualizez o atmosfera generalizata de bunavointa care acopera intraga planeta si care ne ajuta sa ne transformam constiinta si sa trecem de la frica la iubire. "
                                                                                                            Louise L. Hay

                                   Va doresc un PASTE  FERICIT , iar lumina sfanta si iubirea sa va insotesca
                                       mereu !
             
                                                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...