luni, 7 aprilie 2014

Sărbătorile sunt momente fericite.



 " Schimbă-ți gândurile cu unele care te fac să te simți bine și realitatea se va modela după chipul și asemănarea lor. ”       

Sărbătorile de Paște se apropie cu pași repezi, iar noi avem nevoie să ne simțim bine, să terminăm pregătirile într-un timp util și sa fim fericiti și bucuroși pentru aceste sărbători creștine, respectiv să așteptăm cu lumină în suflet Învierea lui Isus Hristos. Să cunoaștem armonia care este acea stare de spirit care ne face să ne simțim bine, nu numai cu oamenii de lângă noi, dar și cu tot ce este în jurul nostru.
Noi nu trebuie să așteptăm neapărat o situație fericită ca să ne simțim bine, noi putem să ne simțim bine schimbându-ne și redirecționând gândurile negative sau despre ce nu ne dorim, în gânduri despre ce am vrea să experimentăm în realitatea noastră, iar aceste gânduri îmbunătățite să le dorim să devina o realitate pentru noi. Atunci Legea Atracției ne va trimite esența gândurilor la care ne-am concentrat cel mai mult.
Conectarea cu Universul ( Dumnezeu ) și cu viața însăși, atrage în viața noastră sărbători fericite, oameni plini de iubire, lucruri, locuri, ne inspiră și ne face să avem un sentiment plăcut care să corespundă cu starea de bine. Sărbătorile sunt momente fericite.

Foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...