luni, 7 aprilie 2014

Sarbatorile sunt momente fericite " Schimba-ti gandurile cu unele care te fac sa te simti bine si realitatea se va modela dupa chipul si asemanarea lor "

       

  Sarbatorile de Paste se apropie cu pasi repezi, iar noi avem nevoie sa ne simtim bine si sa fim fericiti, sa fim iubiti, sa iubim si sa cunoastem armonia care este acea stare de spirit care ne face sa ne simtim bine, nu numai cu oamenii de langa noi, dar si cu tot ce este in jurul nostru.
   Noi nu trebuie sa asteptam neaparat o situatie fericita ca sa ne simtim bine, noi putem sa ne simtim bine schimbandu-ne si redirectionand gandurile despre ce nu ne dorim, in ganduri despre ce am vrea sa experimentam in realitaea noastra, iar aceste ganduri imbunatatite sa le dorim sa devina o realitate pentru noi. Atunci Legea Atractiei ne va trimite esenta gandurilor la care ne-am concentrat cel mai mult.
   Conectarea cu Universul ( Dumnezeu ) si cu viata insasi, atrage in viata noastra oameni plini de iubire, lucruri, locuri, ne inspira si ne face sa avem un sentiment placut care sa corespunda cu starea de bine .

Foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...