vineri, 25 aprilie 2014

Ne cunoastem cu adevarat pe noi insine ?


  Sa ne cunoastem cu adevarat pe noi insine este un pas important pentru directia devenirii noastre, sa ne analizam si sa ne evaluam, sa ne uitam adanc in interiorul nostru si sa ne punem intrebarea : Ce ne dorim cu adevarat de la viata ? gandindu-ne apoi, ce mijloace putem folosi pentru a ne indeplini dorintele. Fie ca este vorba de serviciu, de prieten, de familie sau orice dorinta care se aprinde in noi.
    Fiecare dintre noi avem o istorie a noastra, o istorie a realitatii pe care am avut-o pana acum si fiecare ne dorim sa ne schimbam povestea realitatii pe care o avem dorindu-ne una mai buna, mai fericita, mai plina de iubire, mai imbelsugata, mai prospera.
   Poate ne dorim ceva pentru care nu suntem pregatiti, nu avem abilitati, poate nu avem calitatea respectiva, avem alte calitati pe care nu le-am descoperit, poate exista ceva care nu are legatura cu menirea nostra pe acest pamant. Rolul nostru este sa ne uitam adanc in interiorul nostru pana gasim ceea ce cautam : acele abilitati, acele calitati, acele dorinte care sa ne reprezinte pentru ce ne dorim cu adevarat in aceasta viata  .

VALOAREA UNUI ZAMBET DE CRACIUN

Ce este un zambet si ce semnifica el?  Zambetul este acea expresie a fetei care ne face sa ne simtim bine atunci cand il primim, dar si ...