vineri, 25 aprilie 2014

Ne cunoaștem cu adevărat pe noi înșine ?


Să ne cunoaștem cu adevărat pe noi înșine este un pas important pentru direcția devenirii noastre, să ne analizăm și să ne evaluăm, să ne uităm adânc în interiorul nostru și să ne punem întrebarea : Ce ne dorim cu adevărat de la viață ? gândindu-ne apoi, ce mijloace putem folosi pentru a ne îndeplini dorințele. Fie că este vorba de serviciu, de prieten, de familie sau orice dorință care se aprinde în noi.
Fiecare dintre noi avem o istorie a noastră, o istorie a realității pe care am avut-o până acum și fiecare ne dorim să ne schimbăm povestea realității pe care o avem dorindu-ne una mai bună, mai fericită, mai plina de iubire, mai îmbelșugată, mai prosperă.
Poate ne dorim ceva pentru care nu suntem pregătiți, nu avem abilități, poate nu avem calitatea respectivă, avem alte calități pe care nu le-am descoperit, poate există ceva care nu are legătura cu menirea nostră pe acest pământ. Rolul nostru este să ne uitam adânc în interiorul nostru până găsim ceea ce căutăm : acele abilități, acele calități, acele dorințe care să ne reprezinte pentru ce ne dorim cu adevărat în această viață.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...