vineri, 11 octombrie 2013

Despre Legea Vibratiei.



 Legea Vibrației afirmă că, tot ceea ce există, se află în mișcare de vibrație. Tot ceea ce există se află într-o stare constantă de mișcare, în timp ce starea de repaus sau de inerție nu există.
     Prin această lege universală noi putem să înțelegem fenomenele mentale și spirituale.

 Tot ce există, experiențele pe care le trăim sunt o energie, o vibrație: vibrația sunetului, vibrația percepută când auzim ceva, când vedem sau când atingem. Simțurile noastre traduc aceste vibrații și transmit interpretările acestora. Noi vibrăm pe o frecvență care nu poate fi decât perfectă, de înțelegere, de frumusețe și  de pace. Dacă frecvența noastră nu este de această natură, înseamnă că nu vibrăm pe frecventa bunăstării, a fericirii. Când ne vom da seama de acest adevăr, vom înțelege ce înseamnă " vibrație ". Iar toate astea, tot ce există în noi și pe pământ, au loc aceste vibrații în mișcare controlate de Legea Atracției.
  Emoțiile noastre sunt cele mai puternice vibrații, mai puternice decât cele 5 simțuri pe care le avem. Aceste emotii ne transmit înțelegerea gândurilor noastre care sunt tot vibrații, ceea ce atragem. Cu această ocazie, nu trebuie să înțelegem exact fenomenul vibrațiilor noastre, dar am putea să înțelegem diferența dintre armonie și dizarmonie. Întelegând acestea, vom cunoaste ce emoții avem, ce indică ele și cum să le controlăm constient. Atunci când suntem în armonie, noi ne simțim bine, iar atunci când suntem în dizarmonie, ne simțim rău.

    " Tot ce exista in atmosfera, in sol, in apa si in propriul corp se manifesta prin vibratii aflate in miscare gestionate de atotputernica Lege a atractiei."

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...