vineri, 11 octombrie 2013

Despre Legea Vibratiei


      Legea Vibratiei afirma ca tot ceea ce exista, se afla in miscare de vibratie. Tot ceea ce exista se afla intr-o stare constanta de miscare, in timp ce starea de repaus sau de inertie nu exista.
     Prin aceasta lege universala noi putem sa intelegem fenomenele mentale si spirituale.

    Tot ce exista, experientele pe care le traim sunt o energie, o vibratie: vibratia sunetului, vibratia perceputa cand auzim ceva, cand vedem sau cand atingem. Simturile noastre traduc aceste vibratii si transmit interpretarile acestora.
    Noi vibram pe o frecventa care nu poate fi decat perfecta, de intelegere, de pace. Daca frecventa noastra nu este de aceasta natura, inseamna ca nu vibram pe frecventa bunastarii, a fericirii.
    Cand ne vom da seama de acest adevar, vom intelege ce inseamna " vibratie ". Iar toate astea, tot ce exista in noi si pe pamant, au loc aceste vibratii in miscare controlate de Legea Atractiei.
    Emotiile noastre sunt cele mai puternice vibratii, mai puternice decat cele 5 simturi pe care le avem. Aceste emotii ne transmit intelegerea gandurilor noastre care sunt tot vibratii.
   Cu aceasta ocazie, nu trebuie sa intelegem exact fenomenul vibratiilor noastre, dar am putea sa intelegem diferenta dintre armonie si dizarmonie. Intelegand acestea, vom cunoaste ce emotii avem, ce indica ele si cum sa le controlam constient.

    " Tot ce exista in atmosfera, in sol, in apa si in propriul corp se manifesta prin vibratii aflate in miscare gestionate de atotputernica Lege a atractiei."

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...