luni, 14 octombrie 2013

Despre Legea Atractiei


      Legea Atractiei este o lege a fizicii si una dintre cele mai importante legi din Lumea Gandului, care atrage lucrurile de care avem nevoie , pentru ca imaginea mentala care am creat-o sa se transforme intr-o realitate fizica. Secretul primirii in planul fizic a rezultatelor dorite de noi este Legea Atractiei.
     Tot ce exista in univers " creaza sau dezintegreaza ". Aceasta lege face ca tot ce nu se dezvolta, sa moara. La fel si gandurile noastre. Daca un gand, o dorinta nu este "plantata"corect in mintea subconstienta nu se dezvolta, ea moare.
    Asa cum se vorbeste despre Legea Gravitatiei care tine planetele la locul lor si tine atomii din care este creata materia, asa trebuie sa vorbim si sa cunoastem aceasta lege a Atractiei care ne ajuta sau nu, sa ne indeplinim dorintele, sa atragem ceea ce este necesar pentru noi. Legea Atractiei ne construieste sau ne darama vietile in functie de cum folosim aceste ganduri, aceste vibratii.
    Gandurile pozitive atrag alte ganduri pozitive de acelasi fel si implicit o realitate care sa se muleze dupa aceste ganduri, iar cele negative la fel.
    Legea Atractiei este una dintre legile psihologiei, care afirma ca atragem lucrurile la care ne concentram cel mai mult.

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...