vineri, 18 octombrie 2013

Adevărata cauză.


 

  Tot ceea ce avem până acum, a fost atras de noi de atotputernica Lege a Atracției, care ne-a dat pe tavă esența gândurilor pe care le-am emis. Mulți dintre noi dau vina pe cei din jurul lor pentru ghinioane sau insucces.
Adevărata cauză este a noastră. Totul depinde de noi. Ceea ce nu merge bine, nu se află în exteriorul nostru, se află în interiorul nostru :afirmații negative, gânduri negative, stare de spirit negativă, convingeri care ne limitează. Tot ceea ce gândim se reflectă în viața noastră. Cu cât gândurile negative sunt predominante asupra unui subiect, dezbătându-le și întorcându-le pe toate părțile, cu atât le atragem mai mult esența acelor gânduri în viața noastră. Cu cât ne gândim mai mult la acel subiect, cu atât mai mult îl atragem în viața noastră. Adevărata cauză a nenorocului, a ghinionuli si a ceea ce nu merge bine în viața noastră, sunt gândurile noastre. Dar gândurile pot fi schimbate. Avem timp suficient să ne schimbăm gândurile și starea de spirit. Norocul nostru este că legea atracției nu are efect imediat. Dacă conștientizăm și suntem atenți la ceea ce gândim, observăm că toate gândurile negative ne avertizează prin însăși emoțiile noastre. Emoțiile negative care apar ne avertizează că ne gândim la ceva ce nu ne face bine. Noi suntem niște ființe atotputernice care ne creăm singuri realitatea. Dacă vom analiza toata viața noastră de până acum și mai ales gândurile pe care le-am emis, ne vom da seama că într-adevar Legea Atracției funcționează. Noi am atras până acum tot ce avem și tot ce trăim : experiențe, oameni, locuri. Prin aceste gânduri pe care le cultivăm în minte ( pozitive sau negative ), ele pătrund în mintea subconștientă, o influiențează și are loc transmisia - emisie - recepție către univers.


     " Natura a construit omul astfel încât acesta să poată deține un control absolut asupra gândurilor și impresiilor celor cinci simțuri care îi pătrund în subconștient, ceea ce înseamnă că omul exercită întotdeauna această formă de control ".

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...