vineri, 18 octombrie 2013

Adevarata cauza


      Tot ce avem pana acum, a fost atras de noi de atotputernica Lege a Atractiei, care ne-a dat pe tava esenta gandurilor pe care le-am emis. Multi dintre noi dau vina pe cei din jurul lor pentru ghinioane sau insucces.
      Adevarata cauza este a noastra. Totul depinde de noi. Ceea ce nu merge bine nu se afla in exteriorul nostru, se afla in interiorul nostru :afirmatii, ganduri pozitive, stare de spirit buna, convingeri.
      Noi suntem niste fiinte atotputernice care ne cream singuri realitatea. Daca vom analiza toata viata noastra de pana acum si mai ales gandurile pe care le-am emis, ne vom da seama ca intr-adevar Legea Atractiei functioneaza. Noi am atras pana acum tot ce avem si tot ce traim : experiente, oameni, locuri.
      Prin aceste ganduri pe care le cultivam in minte ( pozitive sau negative ), ele patrund in mintea subconstienta, o influienteaza si are loc transmisia emisie - receptie catre univers.


     " Natura a construit omul astfel incat acesta sa poata detine un control absolut asupra gandurilor si impresiilor celor cinci simturi care ii patrund in subconstient, ceea ce inseamna ca omul exercita intotdeauna aceasta forma de control ".
   

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...