luni, 7 octombrie 2013

Trei legi importante ale Universului.


 Dr. Weinher von Braun a declarat în anul 1976 următoarele : Metoda științifică îi permite omului să afle mai multe despre creație, în timp ce studiul religiei, îi permite omului să-și cunoască mai bine creatorul. Nici o realizare măreață a omului nu ar fi putut exista nici acum, fără credință."

 Legea Polarității și a receptivității afirmă că orice aspect pozitiv are un aspect corespondent negativ, egal cu el .Ambele tipuri de personalități sunt necesare pe pământ, pentru ca oamenii să le poată distinge, alegând între ele.

  Legea vibrației afirmă că tot ceea ce există se află în mișcare de vibrație. Tot ceea ce există se află într-o stare constantă de mișcare, în timp ce starea de repaus sau de inerție nu există.
 
  În temele noastre ne interesează vibrația mentală ( gândul ), care ne ajută să înțelegem mai bine Legea Atracției ,care este o lege a fizicii. Ea afirmă că atragem lucrurile de care avem nevoie pentru ca imaginea mentala pe care am creat-o în minte, să se transforme într-o realitate fizică. Secretul primirii în planul fizic a rezultatelor dorite de noi, este Legea Atracției. Altfel spus, gândurile pozitive atrag alte gânduri pozitive de același fel, iar cele negative atrag gânduri negative de același fel. Atragem esența gândurilor pe care le emitem.


Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...