luni, 7 octombrie 2013

Legile Univesului


      Dr. Weinher von Braun a declarat in anul 1976 urmatoarele : Metoda stiintifica ii permite omului sa afle mai multe despre creatie, in timp ce studiul religiei, ii permite omului sa-si cunoasca mai bine creatorul. Nici o realizare mareata a omului nu ar fi putut exista nici acum, fara credinta."

   Legea Polaritatii si a receptivitatii afirma ca orice aspect pozitiv are un aspect corespondent negativ, egal cu el .Ambele tipuri de personalitati sunt necesare pe pamant, pentru ca oamenii sa le poata distinge, alegand intre ele.

    Legea vibratiei afirma ca tot ceea ce exista se afla in miscare de vibratie. Tot ceea ce exista se afla intr-o stare constanta de miscare, in timp ce starea de repaus sau de inertie nu exista.
 
   In temele noastre ne intereseaza vibratia mentala ( gandul ), care ne ajuta sa intelegem mai bine Legea Atractiei ,care este o lege a fizicii. Ea afirma ca atragem lucrurile de care avem nevoie pentru ca imaginea mentala pe care am creat-o in minte, sa se transforme intr-o realitate fizica.
    Secretul primirii in planul fizic a rezultatelor dorite de noi, este Legea Atractiei.
    Gandurile pozitive atrag alte ganduri pozitive de acelasi fel, iar cele negative atrag ganduri negative de acelasi fel.

Viața noastră se rezumă la starea de bine!

    Cel mai important lucru în tot ce facem, este să ne simțim bine. Noi putem să alegem deliberat această stare sau o putem respinge co...