luni, 19 august 2013

Foloseste puterea ta


            Aceasta putere se afla in interiorul tau Insista sa o cauti, sa vorbesti cu tine insuti in cuvinte rostite. Aceste cuvinte rostite au efect mai puternic la nivel mental, decat citite sau zise de altcineva.
           Vorbeste cu tine insuti ca ai curaj, energie, ca poti face acel lucru, ca esti sanatos(a), ca te simti bine, orice afirmatie care corespunde realitatii tale.
           Cuvintele rostite (chiar si in gand) , fac impresie puternica asupra subconstientului, spun oamenii de stiinta care au studiat puterea subconstientului . Cere subconstientului tot ce iti doresti. Dar acestea sa fie sub forma de afirmatii la timpul prezent si folosite cu perseverenta.
           Aceste cuvinte rostite constient, cu tine insuti, iti poate influienta obiceiurile de zi cu zi, metodele de viata, sanatatea, serviciul etc.
           Invata despre tine si vorbeste cu tine insusti. Puneti intrebari la toate problemele.Astfel, vei primi impulsul ce trebuie sa faci.

        "Punctul de putere este intotdeauna momentul prezent".

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...