luni, 12 august 2013

Rolul gandurilor arfimative                Afirmatiile in ceea ce credem cu tarie in viata noastra, devin reale. Subconstientul crede ceea ce credem si noi, chiar daca este adevarat sau fals.
               Teoria despre"dezvoltarea puterii interioare" pe care am scris-o pagina trecuta, are rolul de a ne revizui si imbunatati gandurile si perspectiva realitatii noastre pe care o spunem singuri in fiecare zi.
               Experienta de viata pe care noi am avut-o pana acum, a fost atrasa de noi prin gandurile noastre predominante pe care le-am emis in diferite aspecte ale vietii: sanatate, corp fizic, serviciu, relatii, etc. si atrasa de atotputernica Lege a Atractiei.
             Daca ne dorim sa schimbam ceva in viata noastra, trebuie sa ne schimbam pe noi insine, sa ne imbunatatim povestea realitatii pe care ne-o spunem singuri in fiecare zi, prin ganduri afirmative si prin ganduri constructive.
           Bineinteles, schimbarea nu are loc de pe o zi pe alta, dar perseverand zi de zi, cu o alta viziune a realitatii pe care o dorim si continuand cu ganduri afirmative si creatoare, viata noastra va incepe sa semene tot mai mult cu povestea imbunatatita pe care ne-o spunem singuri in fiecare zi.

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...