luni, 26 august 2013

Inchisoarea minții.




  Cu această ocazie vreau să te gândești dacă tu ești închis în propria închisoare a minții. Te întrebi care este închisoarea? Închisoarea sunt propriile emoții negative și situația exterioară de care nu ești mulțumit(a). Cheia ca să descui închisoarea este controlul acestor emoții.
Fii responsabil de propriile alegeri și prețuiește-te pe tine însuți, fă-ți o părere bună despre tine. Dalai Lama a spus că oamenii nu înțeleg absența prețuirii de sine. Îi dau dreptate, deoarece lipsa prețuirii de sine înseamnă nerespectarea vieții însăși. Dacă noi nu ne prețuim pe noi înșine, ce să cerem de la viață? ce putem să prețuim în realitatea în care trăim?

 Nu fă un lucru ca să uiți de altul. Indiferent ce vei face,dacă nu-ți controlezi sentimentele, gândurile și emoțiile, te vei lua așa cum ești oriunde vei merge și vei întalni aceleași nemulțumiri. Sper ca titlul acesta să te pună pe gânduri, să te trezească și să-ți aduci aminte cine ești cu adevarat sau măcar să te întrebi și să te facă să te uiți mai adânc în sufletul tău, să ai încredere în propria putere pe care o deții și să crezi în mai mult decât crezi acum.
        Tu ai puterea să ieși din închisoare.
        Tu deții cheia ei prin controlul emoțiilor negative care stau captive în interiorul tău!

Sursa foto:Internet
Gabriela Bogdan


     
                                                                                           
                                                                                   
                                                                                                             
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...