duminică, 29 decembrie 2019

Un sfârșit de an cu atitudine pozitivă!



  Ea se considera o optimistă. Credea întotdeauna în speranță și în căutarea lucrurilor pozitive în orice aspect al vieții care îi îngreuna situatia. Era ferm convinsă că Dumnezeu este vizibil pentru toată lumea. Dar intr-o zi friguroasă de iarnă, avea impresia ca si-a pierdut toată speranța, iar tornada emoțională prin care trecea datorită unor probleme, îi va spulbera definitiv toată starea de spirit bună.

  Urcându-se în mașina sa proprie, s-a dus sa-și ia masa de prânz. Pe drum a început să se roage: ”Doamne, unde ești? Nu vreau să mă simt astfel, dar astăzi mi-am pierdut orice speranță. Te rog să mă ajuți să ies din această stare de spirit sumbră și întunecată!” Deodată oprește la un semafor și vede o mașină cu o plăcuță pe care scria - ”a ieșit soarele”. A început să zâmbească gândindu-se la starea pe care tocmai a avut-o și că  Dumnezeu i-a transmis că soarele nu încetează niciodată să strălucească. Când se uită mai bine, o altă mașină cu o plăcuță pe care scria -”morocănos”. Văzând-o și pe aceasta a început să râdă. Era un mesaj clar în care putea să aleagă între cele două atitudini: una însorită și cealaltă morocănoasă. Bineînțeles că a optat pentru starea de spirit pozitivă.


  Întorcându-se la serviciu, le-a povestit colegilor ce s-a întâmplat, la care aceștia au râs cu gura până la urechi de ” mesajul de dincolo”. Cu această ocazie, ea a învățat că atunci când suntem descurajați și într-o stare de spirit negativă, alegerea unei atitudini pozitive se află la o distanță de rugăciune de noi.

O poveste de Julie A. Havener
Volumul- Supă de pui pentru suflet
Povestită pe scurt de Gabriela Bogdan

  Eu vă multumesc că m-ați urmărit și în acest an care tocmai se încheie. Vă doresc să vă iubiți și acceptați necondiționat, un An nou fericit, cu sănătate, împliniri sufletești și să fiți mulțumiți de ceea ce sunteți și de ceea ce aveți - dornici de mai mul!

                                                LA  MULTI  ANI  2020!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...