sâmbătă, 14 decembrie 2019

Surprize de sărbători.




  Prin încercarea de a cumpăra obiecte și lucruri doar pentru a crede că te vei simți bine, nu face decât să ai starea de bine doar o anumită perioadă de timp. Când efectul noului produs își pierde din efectul de bucurie, te vei întoarce la aceeași stare de dinainte. Este adevărat că anumite cumpăraturi și situații te fac sa te simți bine, doar dacă le vezi în fața ochilor, iar dacă nu le vezi și nu le ai, tu te simți prost. Dacă nu te simți bine din punct de vedere energetic, nici un lucru și nici o situație nu-ți va crea starea de bine pe termen lung.

  De aceea, în decembrie care este luna cadourilor, o lună magică, o lună plină de surprize frumoase, poate să devină o perioadă stresantă, agitație, oboseală, stres, bani cheltuiti inutil și o stare de spirit proastă. Să luăm decizia chiar acum, să ne revizuim gândurile și acțiunile, să facem ca timpul să fie în favoarea noastră. Indiferent cum vor evolua lucrurile, trebuie să întelegem că noi îi dăm valoare timpului, a acțiunilor și a deciziilor și că trebuie să ținem cont de un echilibru fizic și mental. Acest echilibru ne conduce la soluțiile problemelor și la o liniște sufletească, o gândire calmă și la bună dispoziție. Atunci când suntem echilibrați, toate activitățile le îndeplinim cu succes, ne face vii și plini de energie și vitalitate. Cu alte cuvinte, atunci când suntem echilibrați,timpul este în favoarea noastră și tot ce facem, le facem cu pasiune și entuziasm. Cele mai puternice stări pe care le putem avea sunt emoțiile. Dar ele pot să fie pozitive, dar și negative. Lucrul cel mai rău este atunci când avem emoții negative și nu mai putem să ne îndeplinim sarcinile. Ele ne pot stoarce de putere și de energie. Emoțiile depind de gândurile noastre. Gândurile negative creaza sittuatii negative, dar orice emoție negativă poate fi schimbată într-o emoție pozitivă, respectiv, gânduri pozitive.


  Haideți să începem acum, să cultivăm gânduri pozitive, să simțim cu bucurie această luna magică, să simțim aroma sărbătorilor care ne învăluie în magia sa unică, să ne bucurăm de oamenii din jurul nostru, să fim plini de iubire a tot ce ne înconjoară, încât starea de spirit să ne mențină la valorile cele mai înalte ale vibrației pozitive. Iar aroma sofisticată pe care o emanăm noi înșine prin aceste vibrații pozitive să aducă bucurie persoanelor dragi, să-i facem să se simtă bine, pentru că, dacă fiecare procedeaza în acest fel, în fiecare moment, fiecare va aduce cu sine mai multe momente placute pentru a da valoare magică Crăciunului.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...