vineri, 3 ianuarie 2020

Începe anul cu povestea ta de iubire!


  Povestea ta de iubire nu este alta decât povestea de iubire a propriei persoane. Nu vorbim aici de vanitate sau narcisism, vorbim de iubirea față de mintea și corpul nostru, de îngrijirea lui, de semnele care ni le dau acestea, înțelegând ce doresc ele să ne transmită. Un An nou în care să ne iubim mai mult pe noi înșine, să descifrăm semnalele pe care corpul nostru ni le transmite, să putem să ne bucurăm de o minte sănătoasă în corp sănătos și armonie cu mintea, sufletul și propria conștiință.

  Viața nu este grea, ea depinde de modul nostru de a gândi, de a vedea lucrurile și a le înțelege într-un mod pozitiv pentru a face viața ușoară, veselă și armonioasă. Indiferent ce dorim să facem, începem cu propria persoană, cu gândurile și starea de spirit. Povestea de iubire a propriei persoane răzbate dincolo de sinele nostru și de conștiința noastră. Ea răzbate pâna acolo când ajunge să se vadă o îmbunătățire a modului de a gândi, o stare de sănătate din ce în ce mai bună, prin vitalitatea corpului, prin modul de a vedea lucrurile și situațiile.

  Este important cum suntem în fața situațiilor, mai ales celor negative. Luăm lucrurile pur și simplu așa cum sunt și acceptam situația sau ne facem o mie și una de probleme și filme în cap. Fiecare persoană are propria realitate. Noi nu putem să ne facem scenarii în mintea nostră despre ce au zis unii și alții. Ei vorbesc din prisma realității lor care nu au de-a face cu realitatea noastră. Ceea ce nu are de-a face cu realitatea noastră, trebuie să privim lucrurile într-un mod pozitiv, cu calm și cu răbdare. Sigur că da, pot exista diferite probleme, neajunsul banilor, rate și impozite de plătit, un srviciu nesatisfăcător, lipsa iubirii si altele. Dar nici nu le rezolvam dacă stăm încordați, nervoși și plini de amărăciune, mai mult decât atât, ne putem teteriora organismul. Toate stările pe care le putem avea în asemenea situații, înseamnă lipsa iubirii de sine, lipsa acceptării propriei persoane asa cum este, lipsa acceptării situației, convingeri negative și toată suita de gânduri negative despre noi înșine.


  Povestea de iubire a propriei persoane ar trebui să reflecte iubirea, pentru că noi însine suntem iubire, o avem în noi, care să  reflecte sănătate pentru că noi înșine suntem sănătoși, care să reflecte bunătate, frumusețe sufleteasca, pentru că toate acestea fac parte din noi înșine. Cu intenția de a ne simți bine din toate punctele de vedere și să vedem întotdeauna jumatatea plină  a paharului, noi nu mai atragem situații și persoane negative care să ne facă să ne simțim rău, toate lucrurile se vor îndrepta, iar lucrurile bune vor veni singure la noi prin însăși vibrațiile pe care le emitem, prin energiile pozitive pe care le emitem, prin starea noastră de spirit.

 Povestea de iubire a propriei persoane ne face astfel, să ne simțim bine, iar starea de bine nu este alta decât sănătatea. Atunci când suntem sănătoși, în adevăratul sens al cuvântului, radiem, totul în jurul nostru prinde culoare, sens și bogăție, pentru că nimic nu contează mai mult ca sănătatea și felul în care ne simțim, constientizăm iubirea propriei persoane care constă cu o minte sănătoasă în corp sănătos. ” Mens sana in corpore sano”

 Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

5 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...