duminică, 1 decembrie 2019

O iarnă cu armonie și iubire!


  Noi suntem începutul tuturor lucrurilor. O iarnă plină de armonie înseamnă să fim în primul rând în armonie cu noi înșine, să fim împăcați cu noi, să ne iubim și acceptăm așa cum suntem, să avem încredere în acțiunile noastre și în puterile noastre creatoare și sufletești. Să vedem și să amplificăm iubirea a tot ce ne înconjoară și să fim conectați cu tot universul. Atunci când predomina iubirea, care este cea mai puternică forță din univers, acea energie care susține această planetă, atrage dupa sine rezultatele acestor energii. Cu alte cuvinte, atunci când predomina iubirea în jurul nostru, automat ne iubim pe noi înșine așa cum suntem, avem încredere în noi și în ceilalți fără să punem la îndoială această încredere, ne prețuim pe noi dar și pe cei de lângă noi și astfel se crează o armonie.

  Când suntem în armonie cu noi și cu tot ce ne înconjoară, ne simțim bine și împăcați cu toate lucrurile din jurul nostru, ne lăsăm conduși de fluxul vieții, de acea energie care umple toate spațiile cosmice și mai ales, ne umple sufletul și conștiința și întreaga ființă.


  În această lună magică oamenii devin mai buni. Nu am înteles niciodată această teorie, dar cred totuși că această energie pozitivă este mai intens simțită de oameni în această perioadă a anului, mai ales în luna cadurilor, a moșului Crăciun și a Nașterii lui Iisus Hristos. Cum trece aceasta perioadă, cum lumea uită de esența ființei lor, de aceasta energie pozitivă.
  Ne întoarcem la tema noastră si observăm că acum la început de iarnă, în luna Magica a sărbătorilor ne simțim mai plini de iubire, avem dorințe, vise și scrisoare cître moș Crăciun. Ne simțim plini de recunoștință sau așa ar trebui dar pe lângă toate, unii oameni simt și o presiune de timp și agitație. Vor să facă mai mult decât ar putea face și iată intră într-o dizarmonie totală.

  Noi suntem începutul tuturor lucrurilor. De la noi și cu noi încep toate acțiunile, în funcție de cum percepem fiecare lucru și situație. Atragem sau respingem armonia si iubirea. Cu noi începe starea de bine și armonie. Toată lumea dorește o iarnă fericită și plină de armonie.
-  Haideți s-o avem!
De la noi și cu noi începe totul!

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...