sâmbătă, 7 decembrie 2019

Povestea de iarnă!





  Povestea de iarnă este povestea pe care ne-o spunem în fiecare zi. Cu cât ne spunem povești pozitive de-a lungul zilei, care să cuprindă un conținut plin cu bucurii, sănătate și fericire, cu atât povestea noastră va fi frumoasă și va avea un impact pozitiv asupra stării de sănătate, mental și sufletește. În poveste să includem dorințele noastre, scopurile, să ne folosim de cele cinci simțuri, să simțim, să vedem, să punem suflet, să iubim ceea ce vedem. În poveste să cuprindă iubirea, echilibrul și armonia. Iubirea întotdeauna schimbă povestea în bine, pentru că ea este singura energie pozitivă din tot universul. Ceea ce simțim atunci când iubim, nu putem simți în alte situații. Diferă vibrațiile pe care le emitem. Emoțiile pozitive sunt și ele de mai multe feluri, în funcție de situație: când ne uităm la o comedie, cand ne bucurăm de un cadou sau de o surpriză, când mâncăm o mâncare pe care o adorăm, când privim natura, un copilaș sau pur și simplu atunci când citim ceva ce ne place sau pur și simplu atunci când stăm si apreciem momentul prezent.


  Dar atunci când iubim, care si iubirea este de mai multe feluri: iubire de frate sau soră, iubirea unui animal, al părinților, dar nimic nu se compară cu iubirea autentică, acea afectiune față de cineva, de dragoste, acel sentiment care poate vindeca întreaga planetă. Iubirea  și starea de bine din toate punctele de vedere este esențială în viața noastră. Dacă povestea noastră pe care ne-o spunem în fiecare zi va cuprinde aceste stări, aceste sentimente și emoții pozitive, vom primi ca răsplată de la viață chiar aceste stări și sentimente, bucurii, sentimente de apreciere, de recunoștință.

 Noi atragem experiențele de viață prin gândurile noastre pe care le emitem. În funcție de aceste gânduri și de ceea ce simțim, vor alcătui povestea pe care ne-o spunem în fiecare zi. Momentele în care ne simțim bine cu adevărat sunt momentele de aliniere cu Dumnezeu sau Universul, iar atunci când avem astfel de momente, sunt momentele când suntem noi cel cu adevărat. Iar fiecare moment trăit pe deplin conștient contribuie la povestea pe care ne-o spunem în fiecare zi.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...