vineri, 29 noiembrie 2019

Gândurile sunt extrem de puternice!

 

  ”Tu nu poți ști niciodată dacă un gând
       Îti va aduce iubire sau ură-
    Căci gândurile sunt obiecte, iar aripile lor diafane
       Sunt mai delicate decât cele ale porumbeilor.
     Ele respectă legea universului-
       potrivit căreia, fiecare lucru atrage lucruri similare.
     De aceea, ele se grăbesc să-ti aducă înapoi
       Tot ce ai emis în minta ta”     -  Ella Wheeler Wilcox


  Într-adevăr, gândurile sunt obiecte. Tot ceea ce gândim cu mintea conștienta se inregistreaza în mintea subconștientă. Subconștientul atrage ca un magnet, tot cea ce mintea conștientă primește. Doar gândurile dublate de emoții pot influența subconștientul. Aceste emoții pot fi pozitive atunci când avem o dorință arzătoare, emoții create deliberat,când trăim imaginea creată de noi asupra unei situații din trecut sau din prezent sau poate fi influențat atunci când emoțiile negative sunt foarte puternice și de lungă durată, de frică, frică de boală, de sărăcie, de pierderea unei persoane dragi.
Este important să știm că emoțiile negative pătrund repede în subconștient fără să realizăm acest lucru ,unde se înmulțesc repede și atacă fiecare celulă din corp, pe când emoțiile pozitive influențează subconștientul și genereaza emoții corespondente. Nu orice emoție pozitivă sau negativă poate influența subconștientul, doar cele puternice care le dăm viața, pe care le susținem o anumită perioadă de timp.
  Cu alte cuvinte, noi putem să controlăm subconștientul în orice situație prin emiterea deliberată și focalizarea atenției asupra situațiilor pozitive.

 Sursa foto: Internet
 Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...