joi, 7 februarie 2019

Ce simțim atunci când ne dorim ceva?

 

  Este bine să avem dorințe și să știm că ele nu se termină niciodată. Dorințele se nasc datorită realității noastre: vedem ceva, ne întâlnim cu cineva, cunoaștem pe cineva și astfel se nasc dorințe. Dar trebuie să cunoaștem sentimentul dorinței. Sentimentul unei dorințe autentice este acel sentiment de plăcere și de fericire atunci când ne gândim la el. O dorință autentică se simte în suflet, nu poate fi schimbată oricum cu ceva care intră în competiție cu ea.Trebuie o muncă de convingere cu tine însuți că nu o mai dorești. Dar nu să ai gânduri care te face să crezi că nu meriți, înseamnă că te gândești la lipsa dorinței. Într-o dorință autentică, o dorința adevărată și pură nu trebuie să existe sentimente de îndoială, de lipsă sau de descurajare. Dacă ele există înseamnă că nu sunt pe aceeași frecvență cu noi, cu ce ne dorim cu adevărat.

  Ce simți atunci când îți dorești ceva? Simți descurajare și  supărare din cauza lipsei? Nu mai ai curaj să-ți pui dorințe, să îți dorești ceva? Total greșit. O dorință îți dă o stare de fericire, te face să visezi, să-ti imaginezi, deja îți faci planuri și te gândești cum o să fie când o să fi posesorul dorinței împlinite. Deși unii gândesc că s-au săturat să-și mai pună dorințe din cauza că nu li s-au îndeplinit, realitatea însăși se formează din dorințe și dorințe și noi dorințe. Asta înseamnă că noi suntem creatorul propriei realități, creăm în funcție de dorințele care se nasc. Dorințele fac parte din viața noastră. Ne punem dorințe, visăm, înseamnă că permitem universului să o îndeplinească. Ne bucurăm de senzația pe care ne-o dă noua dorința, ne simțim în armonie cu tot universul, vom putea savura tot ce construim în mintea noastră, ne vom putea bucura mereu și mereu de noi dorințe, de noi creații.

 Ce simtim atunci cand ne dorim ceva? Ne simtim bine și ne bucurăm de ceea ce simțim. Este ceea ce simțim că trăim, viața freamată în noi și ne bucurăm de ceea ce creăm, din nou și din nou, cu o noua dorință începem în fiecare zi.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...