vineri, 29 septembrie 2017

Ceea ce simtim, va reflecta in viata noastra!

    

  Fragment dintr-un discurs 1969

    "Să privim o situație ca pe ceva exterior și vom fi înfășurați în umbrele ei - pentru că tot ce reacționează la ce ne-am imaginat este o umbră. Cum poate o umbră să influențeze realitatea lumii noastre? În momentul în care îi oferim altcuiva puterea de a ne influiența realitatea, îi oferim de fapt puterea care ni se cuvine doar nouă. Alții sunt doar umbre, martori ai proceselor ce se desfășoară în noi inșine. Lumea este o oglindă ce reflectă ceea ce se petrece în interiorul nostru"
                                                                                                   by  Neville Goddard

     Cu alte cuvinte, ca să întelegem mai bine, acest fragment exprimă faptul că , dacă schimbăm interiorul nostru schimbăm și exteriorul. Dacă vrem să realizăm ceva, întâi realizăm în interiorul nostru prin imaginație, emoții, gânduri, trăiri despre ceea ce ne dorim și apoi apare în realitatea noastră punând suflet, bucurie, fericire și iubire. Nimic nu are loc fără să se înceapă cu un gând. Dacă știm să ne organizăm gândurile și ceea ce simțim, va reflecta în viața noastră esența aceluiaș gând ( gânduri).

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Astăzi, dragoste!

    Atunci când suntem -cel care suntem cu adevărat-, cu alte cuvinte, atunci când ne simțim bine, fizic, psihic și spiritual, suntem pe...