joi, 21 septembrie 2017

Cu fiecare pas făcut, înaintam!  Viața este o școală. Învățăm în continuu pentru a ne perfecționa și crește spiritual. Toate experiențele de viată sunt profesorii noștri personali. Învățăm pentru a trai viata pe care o dorim. Luăm o notă proastă și astfel continuăm, mergem mai departe și ne facem lecțiile mai bine. Învățăm din greșeli și pe viitor suntem mai perfecționiști acolo unde am greșit. Dar ce învățăm? Ce trebuie să învățăm? Am văzut până acum, cum funcționează gândurile. Dar ele unde se duc? Ce rol au?

  Gândurile influențează subconștientul, asemeni rugăciunilor. Iar subconștientul la rândul lui poate fi influențat și de autosugestie și de credință. El are rolul de a primi sau de a respinge cererile noastre, oricărui gând transmis de noi. El poate să execute orice comandă pe care i-o dăm. Dar trebuie să știm să facem acest lucru. De aceea, subconștientul poate să transforme orice dorintă în realitate dacă este transmisă corect. În acest caz, trebuie să învățăm pașii care trebuie făcuți.

  Știm că noi trebuie să gândim doar pozitiv. Dar bineînteles, cu toții mai gresim. Dar ca să îndreptăm greseala, trebuie să ne schimbăm gândurile care au contribuit la acest lucru. Asta înseamnă că este bine că gândurile nu au efect imediat. Dar noi nu suntem mulțumiți nici de fatul că gândurile nu au efect de loc. Înseamnă că greșim undeva. Unele ne ies cum ne dorim, altele nu. Și astfel învățăm. Învățăm măcar că gandurile pozitive contribuie la creșterea spirituală și la dezvoltarea personală. Este un lucru foarte bun. Învățăm să ne simțim bine oriunde si oricând.

  Acest subconștient al nostru face legatura dintre mintea omului si Dumnezeu. Altfel cum ne explicăm când ni se îndeplinește o dorintă. Cum funcționează acest lucru?
Cu alte cuvinte, ceea ce transmitem conștient subconștientului, poate lua o forma fizică, iar noi interpretăm că ni s-a îndeplinit dorința. Din punctul meu de vedere așa se fac și rugăciunile.
Dar la toate astea trebuie sa punem suflet, iubire, emoții și credință.

  Creierul recepționează aceste informații, aceste vibrații a gândurilor. El este stimulat de mintea subconștientă, imaginația și autosugestia. De aceea, datorită faptului că noi funcționăm cu ajutorul celor cinci simțuri, acestea ne produc acele emoții, vibrații a unei situații și transmite subconștientului.
Dar mai există un al saselea simț, care receptionează tot, ne avertizează și ne da acea intuiție si idei.

Sursă Foto: Internet
Gabriela Bogdan

Să nu ratăm momentul prezent!

    Altfel spus, unii oameni sunt înebuniți după lucruri materiale, vor cu orice preț să aibă cutare obiect, cutare lucru, aleargă după...