miercuri, 13 septembrie 2017

În fiecare zi există aspecte pozitive!


   Tot ce contează este să ne simțim bine.
    Deși unii oameni se simt bine numai dacă au realizări, dacă au lucrul sau obiectul dorit, dacă le place ce văd în jurul lor, ei ajung să constate că și dacă au toate acestea, tot nu se simt bine. De ce?

  Ei nu au învătat să deosebească ceea ce-și doresc cu adevarat din perspectiva ființei lor interioare cu a avea sau a face ceva din perspectiva observării, că daca le-ar avea ei s-ar simți bine. Sunt două aspecte diferite în acest caz noi putem să ne simțim bine oricând și oriunde dacă suntem conștienți de emoțiile care ne induc acele stări, astfel încât să le direcționăm într-o direcție pozitivă a situației. De aceea, noi putem să privim aspectele pozitive ale realității, focalizându-ne atenția de la ce nu ne dorim la ceea ce ne-am dori cu adevărat să avem în realitatea cu care ne confruntăm. De aici apare confuzia ca foarte multi nu stiu ce-și doresc cu adevărat, nu au stat să se gândească sau pur și simplu nu au depistat încă. Nu stiu ce să aleagă, nu sunt siguri sau sunt lăsători. De aici apar emoțiile negative, ele există sau nu se pot detașa sau debarasa de ele. Astfel, nu găsesc nici un aspect pozitiv al situației. De aceea este tristă urmarea. Cu puțina vointă putem vedea în fiecare zi situații pozitive, indiferent de situațiile pe care le avem.

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...