joi, 5 octombrie 2017

Ce sunt emoțiile?


  Studiile arată că emoțiile sunt totalitatea gândurilor. Mai multe gânduri de același fel dau naștere la o emoție. Pentru că nu se poate să sărim de la o extremă la alta, de la un gând de joasă vibrație, respectiv un gând negativ, la gânduri de înaltă vibrație, cele pozitive. O dată le avem pe unele, alte dăți pe altele. 

   Deci, emoțiile dau viață gândurilor și acțiune, deoarece, ceea ce emitem, acele vibrații, călătoresc prin eter, iar legea Atracției face să devină mai puternice dacă sunt susținute o perioadă de timp mai lungă. Cu cât emitem din ce în ce mai des anumite gânduri de bucurie sau de tristețe, într-o anumită perioadă de timp vom atrage tot mai mult esența gândurilor emise la un moment dat. Pentru că legea Atracției afirmă că gândurile atrag alte gânduri de același fel, iar legea vibrației afirmă că tot ce există se află într-o continuă mișcare, în timp ce starea de repaus nu există. 

  De aceea, gândul emis cu anumite vibrații, face ca celulele din creier să vibreze în același timp și să se formeze unde electromagnetice. Aceste unde încep să călătorească și să caute vibrații de același fel, datorită legii Atracției. Deoarece gândul este o energie, prin aceste unde electromagnetice și prin însăși legea Atracției, caută un corespondent a gândurilor emise.

Acum înțelegem ce sunt emoțiile, să avem grijă de ele,să învățăm să le controlăm.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...