luni, 25 mai 2015

Consecintele emotilor negative.


   "Emotiile negative pot fi atat de puternice incat iti pot face rau din punct de vedere fizic si psihic. Ele iti pot afecta la nivel celular organismul, provocandu-ti o imbatranire prematura".

    Altfel spus, emotiile negative se datoreaza gandurilor care blocheaza fluxul de energii pozitive, noi nu mai vedem si nu mai avem acces la emotii pozitive, doar prin schimbarea constienta a gandului emis. Pe termen lung,emotiile negative sunt atat de puternice, incat ne pot conduce la boli fizice si psihice si inrautatirea si mai mult a situatiei propriu zise. Emotiile negative sunt atat de puternice, incat trebuie o vointa de fier pentru a reveni la starea initiala dinainte de situatie, o concentrare puternica pentru a schimba directia gandurilor, pentru a ajunge la o stare de usurare si apoi o completa stare de bine.
     Corpul nostru intotdeauna reactioneaza la gandurile pe care le emitem, la vibratiile lor. Cand avem ganduri pozitive noi ne simtim bine, plini de vitalitate si energie, iar cand avem ganduri negative avem impresia ca nimeni si nimic  nu mai poate schimba situatia. Dar noi insine suntem aceia care putem schimba situatia, prin simpla schimbare a vibratiilor pe care le-am emis. Gandurile negative precum teama, indoiala, convingerile care ne limiteaza, frica de toate felurile, de sanatate, de boala, singuratate, vinovatie, descurajare, depresie, ne influenteaza viata.
    Daca luam decizia sa ne simtim bine si ne aducem aminte de ceea ce ne dorim cu adevarat, inlaturand constient gandurile negative, vom asista la o imbunatatire a situatiei, respectiv a realitatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...