vineri, 15 mai 2015

Marele mister!   "Te simti pregatit sa traiesti din nou magia vietii? Sa traiesti in fiecare zi plin de entuziasm si de miracole, la fel ca un copil? Daca da, pregateste-te sa devii un magician".

    Minunarea, miracolele si entuziasmul sunt rezultatul recunostintei. Magia vremurilor de cand eram copii si ni se intamplau lucruri si situatii magice care ne umpleau de minunare si entuziasm, poate fi la realitate si acum.Daca facem o corelatie adanca in trecut punandu-ne mintea la contributie si constientizarea momentului prezent, foloindu-ne de inspiratie si de acele momente in care am fost recunoscatori, ne dam seama ca magia exista si daca o folosim, putem trai o viata de vis.
     Cum devenim magicieni? Aceasta poveste a fost inceputa  acum 2000 de ani - un mare mister. Acest mister nu este altceva decat recunostinta. Daca ne aducem aminte  de Evanghelia dupa Matei din Noul Testament, vedem urmatorul pasaj: "Celui care are i se va mai da, si astfel va trai in abundenta. Celui care nu are i se va lua chiar si ceea ce are". "Celui care isi exprima recunostinta i se va mai da, si va trai in abundenta. Celui care nu-si exprima recunostinta i se va lua chiar si ceea ce are".
     Exprimandu-ne recunostinta, zi de zi, in toate activitatile pe care le desfasuram, fie acasa, la servici, in relatiile cu oamenii, in familie si oriunde, inainte sa le desfasuram cat si dupa, ne poate transforma viata ca prin magie. Prin urmare, recunostinta este cheia care descatuseaza dorintele noastre, ca ele sa devina o forma fizica. Aceasta opereaza cu o lege universala, cea mai puternica din univers - Legea Atractiei. De aici rezulta ca tot ceea ce gandim si multumim anticipat, atragem in viata noastra acele situatii, oameni, locuri care sa corespunda cu gandurile la care ne-am concentrat cel mai mult.
     Se zice ca aceasta cunoastere a fost ascunsa intr-un text sacru acum 2000 de ani,dar acum din ce ince mai multi oameni descopera ca recunostinta este o stare de spirit si daca face parte din viata noastra zi de zi incepem sa ne spunem o noua poveste de viata..Insa ea are o formula, un cuvant magic: MULTUMESC.
   - Hai, spune chiar acum noua ta poveste de viata imbunatatita care sa inceapa cu MULTUMESC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...