vineri, 29 mai 2015

Chiar acum, in acest moment!



  "Momentul prezent este influenţat direct de cele 15 secunde anterioare din viaţa fiecăruia. Cercetătorii de la MIT şi de la Universitatea California, Berkeley, au descoperit că realitatea pe care o percepem în fiecare moment nu este „o clipă”, ci un „câmp de continuitate”.



   "Cand savurezi momentul, atragi mai multe lucruri bune si le apreciezi un timp mai indelungat. Important este sa fi aici, acum, manifestand atentie si recunostinta".       

  Cu alte cuvinte, acest moment " prezent" trebuie sa-l apreciem. De aici si acum, gandurile noastre atrag experienta noastra de viata. Din acest acum.
    La orice ne-am gandi; ca a fost ieri, luna trecuta sau ca ne gandim la ziua de maine, aceste ganduri sunt acum in prezent. Noi acum atragem in viata noastra esenta gandurilor.
     Sa invatam sa iubim prezentul, sa fim constienti de el, sa-l apreciem si sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem si suntem. Asta nu inseamna ca nu ne dorim mai mult. Dumnezeu stie ce si cat ne dorim si sa-i multumim anticipat. Ii multumim inainte pentru ce ne dorim in viitor, stiind ca ne aude si raspunde chemarilor noastre.
     Sa fim fericiti acum in prezent stiind ca vom fi fericiti si mai departe. Cand suntem fericiti in acest moment, momentul urmator atrage si mai multa fericire si conform legii Atractiei, atragem esenta gandurilor de acelasi fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...