luni, 4 mai 2015

Luciditate absoluta


   "Aceasta este prima zi a restului experientei mele din aceasta viata. Principala mea intentie este ca, incepand din acest moment, sa caut numai acele motive care ma fac sa ma simt bine. Doresc sa ma simt bine. Nimic nu este mai important pentru mine decat sa ma simt bine".

   Ca sa intelegem mai bine, starea de bine necesita o luciditate absoluta asupra experientelor actuale, a momentului prezent. Tot ce facem, sa facem din prisma unei atitudini pozitive, sa fim constienti asupra deciziilor, asupra modului de a gandi. Sa privim fiecare moment ca pe un nou inceput al unei noi vieti, sa alegem ganduri care sunt in armonie cu dorintele noastre. Cu cat emitem ganduri care ne fac sa ne simtim bine, cu atat atragem situatii care ne fac sa ne simtim bine, creand astfel o energie pozitiva si o aliniere energetica cu cel care suntem cu adevarat. Daca ne indreptam atentia spre ceea ce ne face fericiti, chiar si imaginativ, prin lege, vom ajunge sa ne bucuram de aceasta experienta si de o crestere spirituala. Daca mentinem aceasta aliniere energetica, ganduri deliberat alese din perspectiva dorintelor noastre, cu atat invitam in viata noastra numai situatii care sa ne faca sa ne simtim bine, relatii armonioase, care ne completeaza pe anumite nivele ale vietii, oameni care ne ajuta in diferite activitati, deci momente cu adevarat fericite, momente de luciditate absoluta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...