vineri, 31 octombrie 2014

Colectionarii trecutului



    "Oamenii se cramponeaza de vechile lor idei si lucruri din cauza lipsei lor de credinta in capacitatea de a inlocui aceste idei si aceste lucruri cu altele noi".

    Altfel spus, ca sa intelegem mai bine, ne amintim de legea Vidului si a Prosperitatii care afirma sa renuntam la tot ce-i vechi si nu mai sunt folosotoare si sa le inlocuim cu altele noi. Nu putem inlocui ceva fara sa renuntam la altceva, deoarece "Natura nu suporta vidul". Nu putem avea doua lucruri in acelasi loc. si in acelasi timp. Trebuie sa renuntam la una din ele. Deci vom renunta la cele vechi si nefolositoare.
    La fel se intampla si in lumea gandului, al ideilor. Si conform legii Vidului, daca dorim sa nu mai colectionam lucruri, ganduri, idei si sa primi altele noi, bune si creatoare, trebuie sa cream un spatiu, sa ne lipsim de cele vechi sa facem loc pentru cele noi.
    Un numar foarte mare de oameni isi petrec majoritatea timpului gandindu-se la trecutul lor. Ei colectioneaza diferite lucruri si obiecte din trecutul lor trist si mai ales retraiesc clipele triste din trecut si la esecurile pe care le-au avut.
     Emotiile pe care le emit acesti oameni si vibratiile negative asociate cu frica, teama, saracie, boala, singuratate, fac sa blocheze accesul la vibratiile pozitive, la energii pozitive, si astfel isi otravesc mentalitatea, trupul si sufletul. Pentru ei legea Vidului nu mai functioneaza pentru ca nu exista spatiul necesar pentru a fi inlocuite toate lucrurile, obiectele, gandurile si ideile.
    Tot ce trebuie sa facem este sa oprim fluxul de energii negative care blocheaza accesul la creatie si sa dam drumul la creativitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...